SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Tek Eksik Rahman Buğra

0
Güncellendi - 2017-11-25 21:20:13
EYMS'de Tek Eksik Rahman Buğra
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’da Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş maçında sol bek Rahman Buğra Çağıran dışında eksik bulunmuyor.

  Ligde geride kalan iki haftada aldığı mağlubiyetler sonrası Beşiktaş maçını kazanarak, yeniden çıkışa geçmek isteyen sarı kırmızılılarda sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran dışında eksik bulunmuyor.

  Ligin 12.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada sakatlıkları tamamen geçen orta saha oyuncusu Aytaç Kara ilk 11’de sahaya çıkmış, orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike ile forvet oyuncusu Eren Tozlu ise ikinci yarıda oyuna dahil olmuştu.

  Aytaç Kara, Eren Tozlu ve Azubuike’nin hafta içerisinde antrenmanlardaki performansları teknik heyetin yüzünü güldürürken, sakatlığı geçen ancak tam hazır olmayan sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor. Genç oyuncu, tam hazır olmaması nedeniyle Beşiktaş maçında riske edilmeyecek.

  Öte yandan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında darbeye bağlı olarak hafif sakatlık geçiren kaptan Yalçın Ayhan, sağ kanat oyuncusu Micheal Pereira ile İssam Chebake Beşiktaş maçı kadrosunda yer alacak.

  Medipol Başakşehir karşılaşmasında dördüncü sarı kartını gördüğü için Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen forvet oyuncusu Khalid Boutaib, Beşiktaş maçında forma giyebilecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız