SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS’de Teknik Direktör Bilmecesi

0
Güncellendi - 2017-06-07 15:34:44
EYMS’de Teknik Direktör Bilmecesi
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör bilmecesi sürüyor. Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın ve Mustafa Reşit Akçay’ın isimleri ön plana çıkarken, şuana kadar herhangi bir anlaşma sağlanamamış olması akıllara ‘farklı bir isim mi var?’ sorusunu getiriyor.

Teknik direktör İrfan Buz ile yolların ayrılmasının ardından teknik heyet arayışlarına başlayan yönetim, listede yer alan isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Buz ile yolların ayrıldığı 31 Mayıs itibariyle Malatyalı teknik adam Bülent Korkmaz’ın ismi ön plana çıkmış ancak herhangi bir anlaşma olmadığı ifade edilmişti.

Korkmaz’ın isminin gündeme gelmesinin ardından Ertuğrul Sağlam ile anlaşma sağlandığı haberleri gündeme gelse de, bir kez daha herhangi bir anlaşma olmadığı bildirilmişti.

Son olarak sarı siyahlı takımla adı anılan Sergen Yalçın ile her konuda anlaşıldığı yönünde çıkan haberler yalanlandı.

Sarı siyahlı kulübün teknik direktör arayışı çerçevesinde, yönetimin şuana kadar Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam, Sergen Yalçın ve Mustafa Reşit Akçay ile görüştüğü iddia edilirken, bu görüşmeler sır gibi saklanıyor.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nden Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, herhangi bir teknik adamla anlaşma yapmadıkları yönünde açıklama yaparken, gözler bundan sonraki sürece çevrildi.

Şuana kadar Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam ve Sergen Yalçın isimleri teknik direktörlük noktasında ön plana çıkarken, Mustafa Reşit Akçay’ın da ismi sıkça gündeme getiriliyor.

Ferdi Durdu / Yeni Malatya Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    Maalesef artık haber kaynaklarından çıkan haberlerin yüzde kaçı doğru kestirmek zor. Ajanslar uydurma haberler, haber metni ile alakasız görüntüler,videolar ile dolmuş, yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Mehmet Özdilek gelsin o daha hücum oynatiyor, yada bildiğin adam Ziya doğan a teklif yap daha önce süper ligde tekrar gelirim demişti
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Hikmet Kahraman goze hos futbol oynatiyor bu kadar beklendigine gore acele edilinmedigine gore insallah iyi bir hoca ile anlasilir.bu arada gs.li oren Cedju basaksehire giti 800eroo defansta cok is yapardi avrupa tercubesi vardi hayirlisi artik.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (6 yıl önce)
    Mustafa hoca Konyasporla el sıkıştı siz daha gelecek diye haber yapıyorsunuz :) Haber tarihide bugün hemde. Azıcık gündemi takip edin de doğru isimler paylaşın.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammed Tunas (6 yıl önce)
    AKÇAY KONYA ILE ANLASTI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Canspor (6 yıl önce)
    Mustafa Reşit Akçay Konyaspor ile imzaladı geçen gün ve imza töreni bile düzenlendi,birçok haber sitesinde görselleriyle birlikte paylaşıldı. Nasıl hâlâ böyle bir haber yapabiliyorsunuz hayret. Oldukça güncel bir site oldunuz(!)
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    REŞİT Akçay Konya ile anlaştı
    0
    0
    Yanıtla
  • umunc (6 yıl önce)
    tamer tuna olabilir olursada iyi olur.buaralar bjk ile devam yakın ilişkiler sayesinde tamer gelebilir yanındada bi kac oyuncu ile birlikte guzelde olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kaya (6 yıl önce)
    İrfan buz tekrar gelecek hatta transferi o yürütüyor.gurbetçi gelirse şaşırmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    M. Reşit Akçay Konya ile anlaştı. Akşam spor haber kanalları alt yazı geçiyordu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Basri (6 yıl önce)
    mustafa reşit akça konyaspor kaptı atı alan üsküdarı geçti bizimkiler halen bekliyor bekleyin bekleyin o tren çoktan kaçtı yönetimin beğenmediği irfan buz bursaspor a imza atıyor ve sene bursapor u konyaspor u izleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    resit akçay dün konyasporla anlaştı bilginiz olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Sergen YALÇIN liğin başında hiç bir takım almamıştır.Aynı Hikmet KARAMAN gibi aralarda almıştır.İstikraksızdır.M.Reşit AKÇAY a ise bir şey söylemeye gerek yok.KONYA aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (6 yıl önce)
    en iyisi mustafa reşit akçay olurdu onu da konya kaptı. ertuğrul fetöyle ilişkisi var mı yok mu bilen yok, bence risk ertuğrul bitirmek için malatyasporu bitirebilirler gerek yok... bülent in bir kere zamanında malatyaspora bakışı çok iyi değildi, 2.si bülent gittiği her takımı küme düşürdü... sergen yalçın eğer sürekliliği olursa bu takımı küme düşürmez ama sergen malatya da sıkılır adam 3-5 hafta çok iyi gidiyor, ondan sonra sıkılıyor.. yani bunların hiçbiri olmaz... ibrahim üzülmez denenebilir istediği kadro kurulursa başarılı olacağına eminim... bunun dışında İRFAN BUZ a tekrar geri dönülmeli..alınabilecek en iyi hoca o...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Reşit Akçay Konyaspor ie anlaştı siz nasıl haber yapıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (6 yıl önce)
    Mustafa Reşit Akçay Konyaspor ile anlaşmış, başkan ile el sıkışmış, fotoğrafları var.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    Haberlere bakılırsa Mustafa Reşit Akçay Konyasporla anlaştı.Bunun gündemde tutulması gereksiz.Diğerleri için çabuk davranılmalı.Anlaşılan Yönetim Ölmüş eşek fiyatına Teknik direktör arıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (6 yıl önce)
    M.Reşit Akçay Atiker Konyaspor ile anlaşma imzalandı.
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (6 yıl önce)
    Admin reşit akçay konya ile imzaladı
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (6 yıl önce)
    Bu haberciliğinizle beni şaşırttınız Sayın Malatya Haber sitesi muhabirleri ve gazetecileri; zira Mustafa Reşit Akçay dün (6 Haziran) itibariyle Atiker Konyaspor ile 3 yıllık mukavele imzaladı, bu haberin görüntüleri ulusal basında da yer aldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (6 yıl önce)
    Bulent olmazz
    0
    0
    Yanıtla