SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'de Transfer İçin 19 Temmuz Alarmı

0
Güncellendi - 2019-07-06 02:27:42
EYMS'de Transfer İçin 19 Temmuz Alarmı
A- A+ PAYLAŞ

UEFA'ya 19 Temmuz'da listesini sunacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da transfer görüşmeleri sürüyor. Sarı kırmızılılar, listelerinde yer alan yerli ve yabancı oyuncuları kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde de boy gösterecek olan Evkur Yeni Malatyaspor'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı kırmızılılar, Bolu Abant'ta birinci etap kamp çalışmasını sürdürürken, transfer komitesi ise transferde listelerinde yer alan oyuncularla anlaşma zemini arıyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde tarihinde ilk kez mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA'ya maçlarda giyeceği formaları gönderirken, şimdide 19 Temmuz'da oyuncu listesini göndermeye hazırlanıyor. Dış transferde şuana kadar Adis Jahovic ile Fofana'yı kadrosuna katan sarı kırmızılılar, bu süre zarfına kadar en az 4 transfer daha yapmayı hedefliyor. UEFA'nın verdiği fikstür doğrultusunda hareket eden sarı kırmızılıların transferde önceliği stoper ve merkez orta saha.

Geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen santrafor Aboubakar Kamara ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir sonuç alamayan sarı kırmızılılar, yine geçen sezon kiralık olarak takımın formasını giyen Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosunda tutmak istiyor. Guilherme'ye Evkur Yeni Malatyaspor'un yanı sıra özellikle Göztepe'nin de teklifte bulunduğu öğrenilirken, Brezilyalı oyuncunun transferi konusunda henüz netleşen bir durum olmadı.

Transfer çalışmalarında özellikle listedeki isimler üzerinden giden sarı kırmızılılar, Gençlerbirliği'nden Ahmet Oğuz ve Bursaspor'dan Okan Kocuk'u kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin her iki oyuncuyla da el sıkıştığı ancak kulüplerinden gelecek haberin beklendiği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Barboza Ayala Okan Sadık Ertaç yav vay yalanığız batsın sizin yarın 2Maç kaybedince Sergen de bırkıp gider bu takım bu şekliyle avrupayı bırakın Türkiyede bile işi zor
    0
    0
    Yanıtla
  • Demir44 (4 yıl önce)
    Adil Gevrek ve yönetimin heyacanı kalmamış.Transfer yapacak bir bütçe yok vizyon yok aktivasyon yok.Takım İstanbulda yönetilmez. Şehirle bağlantın yok.Eline cebine sokmayan sorun çözmeyen fikirler üretmeyen yöneticilerle bu iş olmaz.Şehirde taraftarı çoşturacak takıma bağlayacak hiç bir faaliyetin yok.Bütün faaliyetleri İstanbul Esenlerde Pütürge derneklerine bırakmışsın.Oldu olacak takımın adını Esenler Pütürge yap.Stadyum ismi kiralanarak birden fazla transfer yapılabilir. Sezon açılışı büyük bir takım ile anlaşılarak ses getirilebilir.Malatyaspor için bende varım kampanyasıyla yeni bir sayfa açılabilir. Profesyonel aktif spor yöneticiliği yapacak başarıya aç üst düzey Malatyalı genç yöneticiler göreve getirimeli.Sergen Yalçın ve yeni transferler Malatyada şehir merkezinde coşkulu bir törenle taraftarla kucaklaşmalı. Malatyasporu hep beraber hak ettiği Şampiyonluğa taşımalıyız...
    0
    0
    Yanıtla
  • 10 numara yorum aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gelecek yönetim yine istanbul dan gelecek bu zamana kadar hep öyle oldu. Ki orta başarısızlık yok bisey yok takım neyi kaybetti onu da anlamis değilim trasfer yapmak için önüne gelen oyuncuyu almakla olmuyor bilinçli yapmak gerek ve nitekim de öyle oluyor bence biraz eleştiri yaparsak bi dönüp geriye bakalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Gidip dünyanın diğer ucunda Arjantin de futbolcu arayacağınıza süper ligde bu transferleri yapabilirsiniz..bir stoper ve bir orta saha ve bir ofansif futbolcu mutlaka alınmalı..fofana ve jahovic kaliteli olabilir fakat bu yıl Konya da doğru dürüst oynamadilar..herşey e rağmen Sergen hocanın Malatya halkını heyecanlandıracak bir takım kuracağını düşünüyorum..çünkü Erol hoca dönemi oldukça sıkıcı bir futbol vardı..
    0
    0
    Yanıtla