SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dialiba'ya Saldırı!. "Olayın Takipçisi Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-12-11 04:48:59
Dialiba'ya Saldırı!.
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un golcü futbolcusu Dialiba’nın saldırıya uğramasıyla ilgili kulüpten açıklama geldi.

Sarı kırmızılı takımın Senegalli futbolcusu Dialiba, Cuma akşamı Malatya’da bir alış veriş merkezinde kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğramıştı. Golcü futbolcu, olayı yara almadan atlatırken, yaşanan olay herkesi şoka uğrattı.

Talihsiz olay sonrası kulüpten bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, “Malatya Park Alışveriş merkezinde futbolcumuz Boubacar Diabang'a, kendini bilmez 3 kişi tarafından bir saldırı gerçekleşmiştir. Futbolcumuzun Sağlık durumu iyidir. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin Malatyalı olma ihtimaline inanmadığımız gibi bu çirkin olayın Malatya’mıza mal edilmesine de izin vermeyeceğiz. Beyefendiliği ve Profesyonel Futbolcu kişiliği ile herkese örnek olan Dialiba'ya yapılan bu çirkin saldırının tüm Malatyaspor camiasına yapılmış olduğunu belirtmek isteriz. Emniyet boyutunda gerekli girişimlerimiz yapılmıştır. Olayın takipçisi olacağımızı belirterek, futbolcumuza ve Malatya Spor camiasına geçmiş olsun diliyoruz” denildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • cengiz (7 yıl önce)
    İnşallah o serserileri yakalarlar..AVM.nin her yerinde güvenlik kamerasi var..bulmak zor olmasa gerek..çok geçmiş olsun..
    0
    0
    Yanıtla