SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Guilherme ve Kamara Harekatı

0
Güncellendi - 2019-06-30 18:37:10
EYMS'den Guilherme ve Kamara Harekatı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi için güçlü bir kadro oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen santrafor Aboubakar Kamara ile merkez orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosuna katmak için görüşmelerine devam ediyor.

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig ile Türkiye Kupası'nın yanı sıra UEFA Avrupa Ligi arenasına da çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, güçlü bir kadro oluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Temmuz'da ilk ön eleme maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, ilk maça kadar transferi büyük ölçüde tamamlamak istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile istişare içerisinde transfer görüşmelerini sürdüren transfer komitesi, geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen santrafor Aboubakar Kamara ile merkez orta saha oyuncusu Guilherme'yi kadrosuna katmak için çalışmalarına devam ediyor.

Yönetim ilk olarak 28 yaşındaki Brezilyalı merkez orta saha oyuncusu Guilherme Costa Marques'i yeniden kadrosuna katmak istiyor. İtalya Seri B ekibi Benevento'dan geçtiğimiz sezon kiralanan ve güncel piyasa değeri 3 milyon Euro olan Guilherme ile ilgili küçük pürüzlerin olduğu ve tarafların anlaşmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor'un formasını giyen Guilherme, Spor Toto Süper Lig'de 30 karşılaşmada 2 bin 251 dakika görev alırken 5 gol, 7 asistlik bir performans sergiledi.

Sarı kırmızılılar, 24 yaşındaki Fransız golcü Aboubakar Kamara'yı da yeniden kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetim, Fransız golcüyle anlaşma sağlarken, kulübüyle görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Geride kalan sezonda Premier Lig'de küme düşen Fulham ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kamara'nın güncel piyasa değeri 2 milyon 750 bin Euro.

2018-2019 sezonunun ikinci yarısında Evkur Yeni Malatyaspor'un kadrosuna dahil olan Fransız golcü 10 Süper Lig maçında 701 dakika forma giydi ve 1 gol, 2 asistlik bir performans ortaya koydu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • İzmir ariston (4 yıl önce)
    Alınması gereken oyuncular en azından geçen yıldan bilinen ayaklar bütçeyi zorlamaması lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Elimizi çabuk tutalım Göztepe duymadan
    0
    0
    Yanıtla
  • Göztepe (4 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Geç kaldın duydum :))
    0
    0
    Yanıtla
  • İkisiyle de görüşmeler devam ediyor.Muhtemelen önümüzdeki sezon bizde forma giyecekler.
    0
    0
    Yanıtla