SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Konteyner Satış Mağazaları

0
Güncellendi - 2017-03-24 18:26:18
EYMS'den Konteyner Satış Mağazaları
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de topladığı puanlarla Süper Lig’e yükselme adına büyük avantaj elde eden Evkur Yeni Malatyaspor’da taraftarın lisanslı ürün satılması yönündeki ısrarı üzerine harekete geçen yönetim kurulu, siparişini verdiği konteyner satış mağazalarını faaliyete geçirmeye hazırlanıyor.

Kurumsallaşma adına önemli bir adım olarak görülen lisanslı ürün satışı ofislerini hayata geçirmek için gün sayan sarı-kırmızılı yönetimin, ürün satışından kulübe ciddi bir gelir beklediği ifade edildi.

Lisanslı ürün satışı için siparişi verilen konteyner satış mağazalarından ilkinin Malatya’da eski belediye binası alanına kurulacağı belirtildi.

“Taraftarımızın bu işe sıcak bakacağını tahmin ediyoruz”

Konuyla ilgili konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Taraftarımızın ciddi anlamda bu yönde talebi vardı. Bizde bu şekilde kulübümüzün lisanslı ürünlerini satma düşüncesini ortaya koyduk. İlk etapta bu konteynır satış ofisinden 1 adet yaptırdık. Bu mağazayı Malatya’da eski belediye binası alanının olduğu yere kurmayı planlıyoruz. Daha sonra İstanbul için de bundan düşünüyoruz. Taraftarımızın bu işe sıcak bakacağını tahmin ediyoruz” dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Artık forma, atkı, bayrak vb. lisanlı ürünleri almak istiyoruz. Benim merak ettiğim ne ara takım şirketleşti. Şirket yok, isim hakkı falan ne oldu belli değil. Lisanslı ürün için marka patenti gerekiyor. Basında böyle bir haber çıkmadı. Bu konularda net bilgi lazım. Yoksa forma 100 Lira olmuş 20 Lira olmuş önemli değil. Bu ürünler kime ait? Ödenen paralar takıma kalacak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Malatyaya geldigimde mutlaka buradan lisanslı malatyaspor ürünü alacam.hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (6 yıl önce)
    malatyanın her ilde güzel taraftarı var deplasman maçlarınada lisanslı ürün aracı gelse daha güzel satış olur
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞEFENDİ (6 yıl önce)
    Yönetim kurulunu, bu kararından dolayı tebrik ediyorum. Bence yerinde bir karar. Gerçek Malatyalıların alacağına eminim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Gün Malatyaspor'a katkı yapma günü tüm Malatyalılar lisanslı ürün almalı amasız fakatsız zaman Malatyaspor'a destek zamanı buna tüm STK larda da dahil olmalı Üniversitesinden belediyeye tüm kurumlarda çalışanlarına lisanslı ürün alarak Malatyaspor'a destek olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Cm (6 yıl önce)
    Bedava dağıtsalar ürünleri üstüne niye para vermediler diye yönetimi eleştirirler o kadarki eleştirmeyi yorum yapmayı seviyor bizim insanımız... Elinize sağlık yönetim kurulu demek düşer bize
    0
    0
    Yanıtla
  • HARUN (6 yıl önce)
    Arkadaşlar kusura bakmayın bir gömlek tsort için 30 40 lira veriliyor lisanslı ürün için 60 70 lira verilir. Üç büyükler 150 liraya satıyorlar bu şehrimizi takımı.üzerine 1 ay giysi alma acikta kalmassin lisanslı ürün al. Herkesin evinde en az 3 çift ayakkabı gömlek tsort dolu. Bu takım için az bile.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (6 yıl önce)
    Sivasspor 60 milyona satıyor. Bizde ki de maksimum 70 olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Ali (6 yıl önce)
    Bu memlekette en ucuz sigara 9 lira, içmeyin abi 1 hafta içme şehrine ve kendine bir iyilik yap 50 liraya lisanslı ürün al. Şimdiden cimrilik yapmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Çok iyi düşünülmüş. Fakat şu "store" kelimesini Türkçe kullansak daha güzel olmaz mıydı? Bizim dilimiz Türkçe!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Yahu arkadaşlar vereceğiniz 20-30 tl için olumsuz yorumlar yapıyorsunuz.Sigaraya dünyanın parasını verip zehirleniyorsunuz,takımınıza gelince bilirkişi kesiliyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Yeni otobüs ne oldu hafta başında geliyordu,
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (6 yıl önce)
    fiyatlar uçmazsa iyi olur.Sürümden kazanmak mantıklı. örneğin okul çantaları piyasada 50 ise sende ver 60 a .ama yok 80 olursa kusura bakmayın bu memlektin insanının çoğu asgari ücretle çalışıyor. Allah hayırlı etsin inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (6 yıl önce)
    Geç kaldı istambuldaki maç biletleri gibi yükseklerden uçmazsa faydali olur ama işi ticarete dökerse kaybeder
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardes amaç zaten ticaret takıma kazanç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu cark bir sekilde dönecek halel olsun destek vermemiz gerrk
    0
    0
    Yanıtla
  • Ticaret demekteki maksat 50 tl lik bir formaya 100 tl istemesi
    0
    0
    Yanıtla