SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'li 4 Oyuncunun Milli Takım Performansları

0
Güncellendi - 2018-11-19 02:12:59
EYMS'li 4 Oyuncunun Milli Takım Performansları
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sporcuları kaleci Fabien Farnolle, forvet Khalid Boutaib, orta saha oyuncusu Danijel Aleksic ve defans oyuncusu Arturo Mina milli takımda bulunuyor.

Beninli kaleci Fabien Farnolle, Gambiya ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de yer alarak, 90 dakika sahada kaldı. Arturo Mina ise Ekvador’un Peru ile oynadığı karşılaşmada ilk 11’de sahada yer aldı ve 90 dakika sahada kaldı. Fas milli takımının forveti Khalid Boutaib ise Kamerun ile oynanan karşılaşmada ilk 11’de sahaya çıktı ve 64 dakika sahada kaldı. Danijel Aleksic ise Karadağ ile oynanan karşılaşmada yedek soyundu ve süre almadı.

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu’nda Benin, Gambiya’ya deplasmanda 3-1 mağlup oldu. Benin, Gambiya karşısında 1-0 öne geçerken, üst üste yediği gollerle 3-1 mağlup oldu ve beşinci maç sonunda 7 puanda kaldı.

Benin’in kalesini Evkur Yeni Malatyaspor’un file bekçisi Fabien Ceddy Farnolle korudu. Benin, sahaya Fabien Farnolle, Moise Adilehou, Khaled Adénon, Seidou Barazé Guero, David Kiki, Olivier Verdon, Jordan Adéoti, Sessi D'Almeida, Jodel Dosso, Steve Mounié, Mickaël Poté on biriyle çıktı.

Benin, Steve Mounié’nin 34.dakikada attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Gambiya, 70.dakikada Lamin Jallow’un golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı. Gambiya, 78.dakikada önce Bubacarr Jobe’nin golüyle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı, ardından Ablie Jallow 90.dakikada kaydettiği golle durumu 3-1’e getirdi. Karşılaşma 3-1 Gambiya’nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

Afrika Uluslar Kupası Elemelerinde Fas, Kamerun’u 2-0 mağlup etti. Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Khalid Boutaib, ilk 11’de maça başladı. Boutaib, 64.dakikada yerini Youssef En-Nesyri’ye bıraktı. Fas’a galibiyeti getiren golleri 54. Dakika (penaltıdan) ve 66.dakikada Hakim Ziyech kaydetti.

UEFA Ulusal Ligi C Grubu’nda Sırbistan, Karadağ’ı sahasında 2-1 mağlup etti. Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Danijel Aleksic mücadeleye yedek başladı. Aleksic, Karadağ mücadelesinde süre almadı.

Ekvador ise dostluk maçında Peru ile karşı karşıya geldi. Ekvador mücadeleyi 2-0 kazanırken, Evkur Yeni Malatyasporlu Arturo Rafael Mina Meza ilk on birde sahaya çıktı. Mina, 90 dakika sahada kaldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız