SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'li Futbolculardan Valiye Forma

0
Güncellendi - 2018-11-21 18:08:15
EYMS'li Futbolculardan Valiye Forma
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un futbolcuları, Malatya'da göreve yeni başlayan Vali Aydın Baruş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un takım kaptanı Adem Büyük ile futbolcular Erkan Kaş, Ertaç Özbir, Murat Yıldırım ve Rahman Buğra Çağıran, Malatya Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

Futbolcular, takımın son durumuyla ilgili bilgiler verirken, takım kaptanı Adem Büyük, Vali Baruş'a, isminin yazılı olduğu 44 numaralı takımın formasını hediye etti.

Ziyaretle ilgili Valilikten yapılan açıklama şöyle: "Evkur Yeni Malatyaspor yönetimi ve futbolcuları Vali Aydın Baruş’u ziyaret ettiler. Yönetici ve futbolcular ilimizde yeni göreve başlayan valimize hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Vali Baruş’tan da desteklerini beklediklerini ifade ettiler. Bir süre sohbet eden Evkur Yeni Malatyaspor ekibi daha sonra Vali Aydın Baruş’a isminin yazılı olduğu 44 numaralı E.Yeni Malatyaspor forması ve kaşkol hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • mistik (5 yıl önce)
    Valim futbolcuları ayakta kaRşılamış.
    0
    0
    Yanıtla