SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin 1. Etap Bolu Kampı Başlıyor

0
Güncellendi - 2019-07-01 03:05:33
EYMS'nin 1. Etap Bolu Kampı Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, kentte başladığı yeni sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürecek.

UEFA Avrupa Ligi elemelerinde mücadele edecek sarı-siyahlılar, ilk maçını 25 Temmuz'da oynayacak olmasından dolayı hazırlıklarına erken başladı.

Kentte başlayan hazırlıklarını tamamlayan Malatya ekibi, bir günlük iznin ardından 1 Temmuz Pazartesi Bolu Abant'ta toplanarak kampa girecek.

Yeni Malatyaspor, Abant'ta yapacağı birinci etap kamp çalışmasının ardından 14-22 Temmuz'da Düzce'deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde ikinci kamp dönemini geçirecek.

Malatya ekibi, hazırlık sürecinde 11 Temmuz’da Romanya temsilcisi Rapid Bükreş, 18 Temmuz'da da Sivasspor ile hazırlık maçı oynamayı planlıyor.

Öte yandan Kupa Amerika'da mücadele eden stoper Arturo Mina ile yeniden sözleşme imzalanan ve Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan kaleci Fabien Farnolle kamp çalışmalarına geç dahil olacak.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kaddo (4 yıl önce)
    Hergün siteye giriyorum transfer haberi var mı diye ama ne gelen var ne giden gardaş dört duvardayım ooooooy oy diye ağıt yakıp çıkıyorum. Böyle giderse işimiz zor. Akbaşla cevahirle olacak iş değil. Ortasahada kimse yok bir tek hücum hattının eyvallahı var
    0
    0
    Yanıtla