SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Kamp Yerinde Göz Gözü Görmüyor!

0
Güncellendi - 2017-07-20 01:33:43
EYMS'nin Kamp Yerinde Göz Gözü Görmüyor!
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde 18 Temmuz günü başlattığı 2. etap kampı sürdürmeye çalışıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Resort ve Sport Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, kampın ikinci gününde yoğun sis ve yağış altında çalıştı.

Yaylada sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis ve yağış altında gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, dar alandaki pas çalışmasının ardından hücum ve savunma organizasyonları üzerinde durdu.

Yaklaşık iki saat süren idman, şut çalışmasıyla sona erdi.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmalara iyi bir şekilde devam ettiklerini belirterek, "Takıma yeni katılan arkadaşlarımız oluyor. Bunun yanında 3-4 mevkideki oyuncu ihtiyacımız devam ediyor. Bunları da en kısa zamanda gidermeye çalışacağız. Çalışmalar gayet güzel gidiyor, herhangi bir sakatlanma yok. Tüm oyuncularımız sağlıklı bir şekilde, istekli ve arzulu bir biçimde antrenmanları sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

KAMP İÇİN UYGUN MU?..

Bu arada, Topuk Yaylası Tesisleri'nde sisin sürekli etkili olması nedeniyle, kamp yerinin seçiminin isabetli olmadığı yolundaki eleştirilere neden oluyor.

AA muhabirleri tarafından 18 Temmuz Çarşamba günü çekilen bu fotoğraflarda, antrenman yapılan sahadaki görüş mesafesinin birkaç metre olduğu görülüyor.

EYMS yönetiminin, kamp için yeni bir yer bulması gerektiği, son antrenman görüntülerinden anlaşılıyor.

TOPUK YAYLASI TESİSLERİ'NİN SİS SORUNU 'KRONİK'..

Fenerbahçe Kulübü'nün Topuk Yaylası Tesisleri'ndeki 'müzmin' sorun olan sis konusu, 2015 Temmuz ayında da futbolarena.com adlı internet sitesindeki Taner Karaman imzalı, "Topuk Yaylası'ndaki Sis Sorunu Yönetimsel Hata" başlıklı bir habere konu olmuştu.

Bahse konu haberin bir bölümü şöyle:

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com- AA- futbolarena.com

ANTRENMAN FOTOĞRAFLARI: AA, Bolu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Fenerbahçe ikibinlerde şampiyon olup, tur atacağı maçta yendik diye yemediğimiz hakaret kalmamıştı zamanında. Büyüklerden dost aramayın. Bu tesisi bedava kullandırmışlar mı ki dost oluyor? Kendinize İstanbul'dan dost aramayı bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Anti trabzonspor (6 yıl önce)
    Malatya'nın dostu Fenerbahçe'dir, trabzon değil!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fenerbahçe mi dost ?? Anlaşılan daha çok gençsin ve geçmişi pek bilmiyorsun. Malatyaspor'un düştüğü 1989-1990 sezonunda Adanaspor'a Sabotiç isimli futbolcu karşılığında maçı satan ve düşmemize neden olan Takımlar'dan biriydi Fenerbahçe
    0
    0
    Yanıtla