SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Anlaştığı Chebake İmzaya Geliyor

0
Güncellendi - 2017-07-04 03:52:54
EYMS'nin Anlaştığı Chebake İmzaya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor Le Havre forması giyen sağ bek Issam Chebake ile prensip anlaşmasına vardığı ve futbolcunun birkaç gün içinde resmi sözleşmeyi imzalamak için Türkiye’ye geleceği kaydedildi.

Doğu Anadolu ekibi, bir süredir görüşme içerisinde olduğu sağ bek Issam Chebake ile her konuda anlaşmaya vardı. Faslı futbolcunun birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeyi imzalayarak, Bolu Termal’deki birinci etap kamp çalışmalarına katılacağı kaydedildi.

Sarı siyahlılar, sağ bek arayışı çerçevesinde aradığını Fransa’da buldu. Malatya ekibi, Le Havre forması giyen Issam Chebake ile her konuda anlaştı.  Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki Faslı futbolcu, onda Le Havre forması ile çıktığı 99 karşılaşmada 3 gol kaydederken, 5’te asist yaptı.

Bu arada, daha önce Evkur Yeni Malatyaspor'un da ilgilendiği belirtilen Bursasporlu Şamil Cinaz'ın Kayserispor'la 2 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Enver (6 yıl önce)
    Şili milli takımının oyuncusu 23 yaşındaki stoper guillermo maripanı Malatyaspor kaptı.(Trabzon peşindeydi).Takımımıza hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Zamanlaması iyi bir forvete çok gol attırır.Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Diğer ilgilendiğimiz futbolculardan daha genç inşallah iyi çıkar hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla