SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Fransa'dan Yaptığı Transfer

0
Güncellendi - 2019-07-04 23:40:32
EYMS'nin Fransa'dan Yaptığı Transfer
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fransa doğumlu Türk oyuncu Özer Özdemir’i kadrosuna kattığını açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Özer Özdemir’i kadrosuna kattı.

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren sarı kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi’nde ön eleme maçlarına çıkacağı için hem güçlü hem de alternatifli bir kadro oluşturmak istiyor.

Öncelikli olarak stoper ve merkez orta saha için arayışlarını sürdüren ve listelerinde yer alan isimlerle görüşen sarı kırmızılılar, Fransa Ligue 2’de Le Havre’nin formasını giyen 21 yaşındaki sağ bek Özer Özdemir ile anlaştı.

Fransa doğumlu Türk oyuncu 1 Temmuz 2017’den buyana Le Havre’nin formasını giyiyor. Güncel piyasa değeri 300 bin Euro olan genç oyuncu, 13 kez Le Havre formasını giydi.

Sağ bek pozisyonunda oynayan 21 yaşındaki genç oyuncuyu daha önce Trabzonspor’da kadrosuna katmak istiyordu. Bordo mavililer genç oyuncu ile prensip anlaşmasına varmış ancak transfer gerçekleşmemişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Cazzolo (4 yıl önce)
    İnşallah beklentileri karşılar genç olması çok büyük avantaj gelecek vaat eden bir takım kurulması şart. Ne varsa gençlerde var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Böyle oyuncu lazım bize genç gelecek vadeden Kamara ve onun gibi oyunculara bu takımın verecek parası yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (4 yıl önce)
    Trabzonspor da talipdi.Emeğinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Son derece isabetli bir transfer.tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (4 yıl önce)
    malatya sporumuza hayırlı olsun iyi bir transfer yaşıda genç en güzel özelliği sağ ve solda oynayabilmesi ..
    0
    0
    Yanıtla