SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Gol Yemediği Hafta Yok

0
Güncellendi - 2017-10-17 02:21:17
EYMS'nin Gol Yemediği Hafta Yok
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 8 haftalık bölümde 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 8 puanda tamamladı. Sarı kırmızılılar, bu süreçte kalesinde 17 gol görürken, 14 kez rakip ağları havalandırdı.

Ligde 8 haftalık bölümde 1’i iç saha, 1’i ise deplasman olmak üzere sadece 2 galibiyet alabile Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 8.haftasında konuk olduğu Fenerbahçe’ye 3-1 kaybederek, ligdeki 4’ncü mağlubiyetini almış oldu. Sarı kırmızılılar, geride kalan 8 haftada deplasmanda 3, evinde ise 1 kez kaybetti.

Deplasmanda şuana kadar ligin 6’ncı haftasında Kardemir Karabükspor’u 4-2 yenerek, tek galibiyetini alabilen Malatya ekibi, ligin ikinci haftasında Demir Grup Sivasspor’a 2-0, ligin dördüncü haftasında Kasımpaşa’ya 3-2, ligin sekizinci haftasında ise Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu.

HER MAÇTA GOL YEDİLER

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 8 haftalık bölümde kalesini gole kapatmayı beceremedi. Sarı kırmızılılar, her maçta kalesinde gol görerek, bu anlamda kötü bir istatistik elde etti.

Ligdeki 8 haftalık bölümde 17 kez ağlarında gol gören Malatya ekibi, ligde eksi 3 gol averajıyla yoluna deva ediyor.

Sarı krımızılılar, ligin ilk haftasında Osmanlıspor Futbol Kulübü’nden 1, ligin ikinci haftasında Demir Grup Sivasspor’dan 2, ligin üçüncü haftasında Antalyaspor’dan 1, ligin dördüncü haftasında Kasımpaşa’dan 3, ligin beşinci haftasında Bursaspor’dan 4, ligin altıncı haftasında Kardemir Karabükspor’dan 2, ligin yedinci haftasında Atiker Konyaspor’dan 1, ligin sekizinci haftasında ise Fenerbahçe’den 3 gol yedi.

SÜPER LİG PUAN CETVELİ

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mete (6 yıl önce)
    ne güzel maşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    hücum hattında bir problemimiz yok defansif anlamda takımda problem var. geçen hafta rahman buğra ve chabake oynamadı takım resmen döküldü. yani seth çok genç tecrübesiz önde oynayan azubuke sakat. aytaç sakat. said diallo nun hali ortada. murat yıldırım tek oynayacak. hoca neden murat akça yı oynatmıyor anlamış değilim. eren tozlu yedek. malatya takımı şomar oğlanı değil gelen hoca bi sistem denesin giden hoca başka sistem denesin. saido diallo yu bu takıma kim getirdi kardeşim. eren tozlu neden oynamıyor yerine dia oynuyor. dia gibi cissoko gibi işi bitmiş oyuncular neden bu takıma geldi. göztepeyi hayranlıkla izliyoruz. biz neden böyleyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Kalede kaleci olmasa her maç gol yememiz normal.her maça 1-0 yenik başlıyoruz.Farnolle neden oynamıyor.Bu takım Ertaçla intihar ediyor.Takım 3-0 yenik durumda sanki biz öndeymişiz vakit geçiriyor,ağırdan alıyor.belliki daha fazla yememek için bunu yapıyor.Yönetim bu eksikliği halen neden görmüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Bu transferlerle ne olması bekleniyordu? Takım geçen sene oynayan oyuncular olmasa daha kötüye gidecek. Yapılan transferler genelde fiyasko.
    0
    0
    Yanıtla