SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Gözdeleri Devlerin Listesinde

0
Güncellendi - 2018-06-01 17:56:43
EYMS'nin Gözdeleri Devlerin Listesinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig'de ilk sezonunda bütün dikkatleri üzerinde çekmeyi başaran Evkur Yeni Malatyaspor'da takımın gözdeleri, dev kulüplerin listesinde yer alıyor.

Sarı kırmızılı kulüpte başarılı bir sezon geçiren defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike, defans oyuncusu Arturo Mina, forvet oyuncusu Khalid Boutaib ile kaleci Ertaç Özbir ise transferin gözde isimleri olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin, Evkur Yeni Malatyaspor'un kalecisi Ertaç Özbir'i uzun süredir takip ettiği ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Transferle ilgili henüz netleşen bir durum olmazken, başarılı eldiven, "Fenerbahçe'yle ilgili şu sıralar yoğun bir gündem oluştu. Bir görüşme var. Bunu yalanlayamam. Bir görüşme olduğu aşikar. Ama kesinleşmiş bir durum yok. İki kulüp ve benim açımdan hayırlısı neyse o olsun" açıklamasını yapmıştı.

Teknik direktör Feyyaz Uçar'ın TFF 2.Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor'a kazandırdığı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'da transferin gözdeleri arasında yer alıyor. Genç savunmacının adı kulübe geldiğinden buyana bir çok kulüple anılıyor. Çiftpınar'ın özellikle Süper Ligin büyük kulüplerinin radarında olduğu ifade ediliyor.

Daha önce Galatasaray'dan teklif aldığı ileri sürülen Nijeryalı orta saha oyuncusu Okechukwu Godson Azubuike'nin ise Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddia ediliyor. Öte yandan Azubuike'ye yurt dışından da taliplerin olduğu belirtildi. Nijeryalı genç orta saha oyuncusunu daha önce Fransa'nın dev kulüplerinden Monaco istemiş ancak bonservis ücretinde anlaşılamadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

Sarı kırmızılı kulübün sezon başında transfer ettiği Faslı golcü Khalid Boutaib'de transfer listesinin üst sıralarında yer alan isimlerden. Evkur Yeni Malatyaspor'da bu sezon 12 golle takımın en golcüsü olan Boutaib, Fas Milli Takımı'nda performansıyla da parmak ısırttı. 2017 yılında Afrika'da yılın en iyi ilk 11'inde yer alan golcü futbolcu, özellikle hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza'ya da Arjantin'den talipli var.  Arjantin Primera Ligi ekiplerinden Talleres Cordoba'nın savunmasını güçlendirmek için harekete geçtiği, transfer listesinin başında ise Evkur Yeni Malatyasporlu Mina olduğu ifade edildi.

Transfer çalışmalarına start veren Arjantin ekibinin hedefindeki ilk isim Evkur Yeni Malatyaspor'un Ekvadorlu stoperi Arthuro Mina. Savunmayı güçlendirmek isteyen Talleres, Mina transferini olumlu sonuçlandırmak için harekete geçtiği kaydedildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Behzat (5 yıl önce)
    iSTiKRAR OLMADAN BASARI GELMEZ AMA FUTBOLUN iCiNDE DEGiSiKLiKLER HER ZAMAN VAR VE GEREKLi DE. tEK KALEMDE DEGiL, YAVAS YAVAS YENiLENMELi. SADIK, MiNA, AZUBUIKE, CHEBAKE VE TABi Ki BASKAN, YÖNETIM VE TEKNiK KADRO KALMALI. Herkese Stuttgart'tan selamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Ertaç ve Bautaip gidebilirler ama Sadık ve Mina giderse takım biter.Onların yerine şu aşamada oyuncu bulmak ve takıma adapte etmekte kolay değil.Orta sahaya mutlaka süratli ofansif oyuncular farz oldu.Seneye korkulu rüya görmek istemiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (5 yıl önce)
    Sadık azubuike mina kalsın bıitap ve ertaçı gönnderin paraysa para verin azubuike takımın bel kemiği sadık şahdadamarı mina kalbi kalmalılaaaarrr
    0
    0
    Yanıtla
  • yücel (5 yıl önce)
    futbolcu para ederi var iken satılsın kulup para kazansın yerine gelecekler de gidenleri aratmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    sadık ertaç hemen gönderin bence
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    khalid dünya kupasında kendini gösterirse en az 5 milyon euro bedelle gider buradan. takıma para lazım. şu oyuncuları satsa yönetim en az 10 15 milyon euro para girişi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • TNÇ (5 yıl önce)
    Hepside başarılı ama Mina benim gözdem giderse ona üzülürüm.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    İyi bunlarida yollayin paranizi cebinize koyun takimi dusurun ortada kalalim
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen
    0
    0
    Yanıtla