SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Gündeminde 2 Yeni İsim

0
Güncellendi - 2018-01-24 17:06:05
EYMS'nin Gündeminde 2 Yeni İsim
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor transferde atağa geçti. Sarı kırmızılıların Marsilya'nın Brezilyalı stoperi Doria ve Medipol Başakşehir’in orta saha oyuncusu Hakan Özmert ile yakından ilgilendiği ve bu transferlerin bitmesinin an meselesi olduğu öğrenildi.

Sarı kırmızılıların Fransız ekibi Marsilya’nın 23 yaşındaki 1,89 metre boyundaki stoper Matheus Doria Macedo (fotoğraftaki) ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştığı ileri sürüldü.

Trabzonspor’un da yakından takip ettiği Doria ile her konuda anlaşan yönetimin, bu transferi noktalamak istediği öğrenildi.

Granada, Sao Paolu, Botafogo ve Marsilya ekiplerinin formalarını giyen Matheus Doria Macedo, Ligue 1’de bu sezon 3 karşılaşmada 75 dakika görev aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un gündeminde olan bir diğer isim ise Medipol Başakşehir’in formasını giyen 1,78 metre boyunda, 32 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Hakan Özmert.

On numara ve sağ kanat mevkilerinde forma giyen tecrübeli futbolcunun kulübüyle 30 Haziran’a kadar sözleşmesi bulunuyor. Demir Grup Sivasspor, Kasımpaşa, Sakaryaspor, Orduspor, Antalyaspor, Kardemir Karabükspor ve Medipol Başakşehir takımlarının formalarını giyen Özmert, bu sezon 4 karşılaşmada 128 dakika görev yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • Yüksel Yıldırım (6 yıl önce)
    Çok teşekkürler Mustafa kardeşim. Yaptığın yorum için. İşte gerçek malatyaspor lu. Galatasaray ın trabzonun ve diğer birçok kulubün borçlarını hepimiz basında duyuyoruz. Dört dörtlük başkanımız var. Adam 2.ligde aldı super lige çıkardı. Bu mutavazi takım en flaş takım ları yendi. Borçsuz bir takımımız var. Hiç bir zaman havayla girmediller. Yorgana göre ayaklarını uzattılar. İnşallah takımımız ligi güzel bir yerde bitirecek. Biz malatyaspor sevdalılarının akılcı, sabırlı ve hoşgörülü olmalıyız. O kadar zengin iş adamı var niye bir tanesi aday olmuyor. Değerli dostlar lütfen bu takımı ve yönetimi sonuna kadar destekleyelim. Allah a emanet olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Galatasarayı,Kayseriyi ve Beşiktaşı duman eden bu kadroydu.Şimdiden küme düştüğümüzü söyleyen guguk kuşları bunu hangi vicdanla söylüyor? Bizim etimiz budumuz belli.Ne yaptığını çok iyi bilen bir başkanımız var.Bu kadar ucuza süper lig maçı izlettiren başka kulüpte yoktur.Tabiki eksiklerimiz var herşey tıkırında değil ama biraz insaf lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Dikkat Avusturyadan apar topar getirilen topcu Istanbulda (eminonü) civarinda sirra kadem basmistır.Bulanlarin Malatyaspor baskanina haber vermeleri önemle duyurulur.Diger takimlar eksik gordukleri yerler icin çatır çatır transfer yapıp kadrolarini guclendiriyorlar.Peki biz ne yaptik bu donemde?
    0
    0
    Yanıtla
  • Faruk (6 yıl önce)
    Bu takım büyük ihtimal küme düşmez ama hocanın sayesinde yoksa bu kadro süper lig tarihinin en kötü kadrolarından biri olur. Başkan ne yapmaya çalışıyor ve bu malatyaspora gelen paralar nereye gidiyor birileri hesap vermeli. Bakınız göztepe çatır çatır aynı parayla transfer yapıyor. Aynı şekilde sivas... Malatya nın paraları nereye gidiyor?deplasmansa sivasta aynı mesafeye gidiyor neredeyse. Futbolculara ödenen paraysa sivas ve göztepe daha çok ödüyor. Maça gelen seyirci ve kazanılan para hemen hemen aynı. Ortada başarı varsa bu hocanın ve futbolcuların üstün gayretlerindendir.
    0
    0
    Yanıtla
  • adil bayram (6 yıl önce)
    Abi siz elinizdeki kuşu dumana salın duman duman kuş arayın seneye 1 ligdeyiz merak etmeyin. süper lige yakışmadık
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Günlerdir buradan haberleri ve altındaki yorumları okuyorum da hakikaten şaşılacak bir durum. Öncelikle transferde transfer diye tutturan sözde taraftarlar sözüm size hiç bir faydanız olmadığı gibi zararınız olan bu kulüp hakkında bu kadar söz etme hakkını nereden buluyorsunuz? Maç bilet fiyatları 50 tl oldu diye isyan eden sözde büyük Malatya taraftarı transfer adına söz sahibi olduğunu sanıyor ya ne yazık. Transfer yapılmadı diye maça gitmeyeceğini söyleyen zavallılar zaten gitmeyin sizin faydanız değil zararınız var. Bizler bu takımın gerçek sahipleriyiz görevimiz iyi günde kötü günde destek olmak. Yapılan yanlışlara karşı tabi ki tepkimizi ortaya koyacağız fakat bu transfer ile alakalı olmayacak. Saçma sapan insanları futbolcu diye getirip paraları çöpe atıp sonrada hiç bir başarı elde etmeden kulübü batıran yönetici olmaktansa bu şekilde devam etmesi daha iyidir bakın onlarca yüzlerce örnekle, liglerimiz borç batağında yüzen kulüplerle dolu. Başkan istifa diyorsunuz! peki bırakırsa kim alacak kulübü?Şehrin o kadar zengini varken kimse beş kuruş para vermiyorken nasıl olacak bu işler bırakın Allah aşkına. Bakın size bir anımı paylaşacam gerisini siz anlayın; eski başkanlardan Haşim Karadağ birşey söylemişti bir muhabbette: dört milyon para verdim anama otuzbin koca buldum diye!!!! hadi kalın sağlıcakla... biz taraftar olarak lisanslı ürünler alıp tribünleri doldurcaz takımımıza destek olacak gerisi teferruat...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Bey; öncelikle hocamız zaten transfer lazım diye bas bas bağırıyor. Sonra siz burda yorum yazan herkesi taraftar olmamakla suçlayamazsınız. Bazı görüşleriniz doğru maça gitmemek lisanslı ürün almamak gibi bahaneler iyi bir Malatyaspor taraftarına yakışmaz. Fakat kadro kalitemizin düşük olduğunu cümle alem biliyor. Birde her transferi yanlış görmemeniz gerekir. Başkan ve yönetim iyiyse zaten transferde iyi olmak zorundadır. Arada cürükler çıkıyor tabiki. Taraftar olmak zor başkan olmak daha zordur bu bilinçle herkesi hareket etmesi gerekir. Egeden yazan bir Malatyalı olarak taraftarlara sözüm hep destek tam destek, başkana ise kaliteli 3 transfer yeterlidir ve artık zamanı gelmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Duyun İnanmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    44 Puanla küme düşmüştuk.UNUTMAYALIM
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    Bize lazım olan bir tek iyi bir golcüydü... Ara transfer dönemini en yoğun geçiren kulüp olduk. Gündemimize almadığımız topçu kalmadı. Ama maalesef transfer edilen de tek bir topçu yok. O golcüyü erken alsaydık, Osmanlıya gol atıp galip gelseydik, bu hafta da Sivas'a galip gelseydik, bütün endişeler bitmiş olurdu. Bundan sonra anlaşacaksın, Malatya'ya getireceksin, uyum sürecini aşacaksın, tam o anda sezon bitecek... Herşey zamanında güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    başkan bu sene parayı kasada koyup transferi seneye yapacak. bu sene ligde kalalım yeter diyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • dincer (6 yıl önce)
    Hakan ozmert antalya ile anlasmis..biz daha dusununceye kadar el oglu kadroya katiyor:))
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Futboldan soğudum artık alsanızda boş herkes bugun malatyada her yerde küme düşer diyolar. Kimse bu yonetim varsa maça gitmeyiz diyolar elinize sağlık cok şeyler başardınız. Bu saatten sonra almayın transfer falan mevcut kadrodaki oyunculara sezon sonuna kadar sahip çıkın yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)Dayı isimli kullanıcı yorumuna
    Maçlara gelme daha iyi, bu neyin kafası, yönetim bugün var yarın yok, önemli olan iyi günde kötü günde takıma destek olmak....
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Acikcasi.para.yok.transferler.yok.beklemeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • çok doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Sivas biletleri satışta.Güzel yerler tükeniyor benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Emre bey bu işini yapacak adamlar kim bir yazsanda öğrensek ...! yaa arkadaşlar nekadar gereksiz yorumlarınız var güçlü takım istiyorsunuz büyük takım olmak istiyorsunuz ama taraftar olarak siz bunları başaramadınızki isteklerinizde bu doğrultuda olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • HAD (6 yıl önce)
    Transfer illa ki olur,bugün olmaz 31 ocakta olur.Taraftar olarak bize düşen mevcut futbolcuların moral ve motivasyonunu üst düzeyde tutmak icin her maçta stadı doldurmak. Moralli bir Khalid 3 bobo eder.Gitsin denen Barazite 2 ölü Hamit eder. Herkesin sevdiği İsam 5 Zengin Erkan eder.Hadi Büyük Malatya taraftarı Sivas macına Fas bayrakları ile gidelim...Unutmayın bizim değer verdiklerimiz degerlidir. Hem dünya kupasında Fransa'yı tutacak degiliz ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (6 yıl önce)
    Transfer yaptı diye transfer yapmayın mevcut futbolcuların parasını zamanında odeyin en büyük transferi yapmış olursunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (6 yıl önce)
    Adil Başkana 2. lig ve 1. Ligder yaptıkları içi çok teşşekür ederiz. Süpe ligin ilk yarısında da beklediğimizden fazla puan almıştır. Ancak halen transfer yapılmaması bizleri korkutuyor. Kendinin bütün rakipleri eksik bölgelerine transferlerini yaptılar. ancak bizden halen ses seda yok. .Hatırlatayım biz ligden kalmak için top oynayan bir ekibiz. Daha fazlasında şu anda gözümüz yok. Tekrar ediyorum Yalçının yeri dolmadı. Forvette yedeğimiz yok. Sol bekimiz aksıyor. Kaleci yedeğimiz yok. Orta sahada diallo ve barazite aksıyor bu takımı kaldırmıyor. 5 tane yeni transfer saydım. eğer yeni transfer yapılmayacaksa bari bu oyuncular üzerinde biraz çalışalım artık . ne yapalım!!! Bir de hiç bu defans sakatlanmayacakmı hiç kart cezalısı olmayacakmı keza forvet içinde aynı şeyler geçerli. En az sayımız defans ve forvette mevcut. Aynı zamanda yine söylüyorum bu takım yedek kalecisiz maçlara çıkıyor. kaleci sakat olsa yada kart cezalısı olsa battık.... Birde istanbula gelen bir oyuncu vardı Avusturyalı Holzhauser. Ne oldu bu adam 1 haftadır istanbulda ne yapıyor. Yoksa avusturalya ya döndü yada başka bir takımlamı anlaştı. Anlaşılmadan bir oyuncu ile neden anlaşılmış gibi konuşmalar yapılıyor yada basına yansıtılıyor anlamış değilim. Biraz tutarlı olalım beyler. Transfer imza aşamasına gelmeden açıklamayın lütfen millet bize gülüyor vallahi.... Hadi lütfen Transferde son 1 hafta ya elinizi çabuk tutun yada komik olmayın lütfen. Transfer yapamayacaksanız yapamayacağız diyin de millet sizi biraz güvenilir bulsun... Yoksa bir daha kimseyi yanınızda bulamazsınız....
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat bey holzhouser ile anlaşmışlardı fakat kulübü bırakmadı. Sol bek konusunda haksızlık ediyorsunuz. Aly Cissokho bu ligin en göz dolduran sol beki, kalitesi tartışılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • holzhouser ile anlaşıldı ama klübün istediği paranın çok altında bir para teklif edilmiş ki adam geri gitti vermediler. yoksa adamla anlaşmışsın neden gitsin diye mantık yürütüyorum. Cissokho konusuna gelince bir sağlam orta yaptı gol oldu sakatlıklardan yavaşlamış ama seviyorum elimden geleni yapıyor hakkını yememek lazım ama olmuyor. ağır kalıyor biraz. borçsuz klübüz deniliyordu o kadar para geliri oldu kaç adam alındı ne kadara alındı halen transfer yapılamaması da tuhaf. hem iyi hem bedava istiyor yönetim sanırım. gençler bile erol hocaya sorulmadan alınmış ki bir röportajda "bende yeni izledim" demişti. azubuike ye şut idmanı yaptırılsın bir sürü gol atar o maşşAllah hiçbi oyuncumuza sakatlık uğramasın inşAllahhh. haftasonu maçtayız Allahtan birşey olmazsa , takıma tam destek hep destek her zaman ne şartta olursa olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Sezer kardeşim senin dediklerinde geçen günlerde adana çoktu ama kesmişlerdi üzgünüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    Başkan herhalde taraftarında kendisi gibi saf sanıyorsun bırak topta duygusallık olmaz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Alanya dan Wagner gitti, düşecek son takım herhalde biz olmayız. Transfer yapılmasın, gerek yok
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    İkiside sadece Üç maçta sonradan girmişler, boşuna almayın
    0
    0
    Yanıtla
  • EMRE⁴⁴ (6 yıl önce)
    Elestirim artık Malatyaspora hiçbir şekilde yardımı dokunmayan Malatya habere beceriksiz yönetime bari taraftarın istifa çağırdığını haber yap bı işe yara kaç aydır hep alacakmış edecekmiş mis miş Muş haberi yapıp durdunuz.Malatya haberleri artık gercekleri goren bı haber yapın Malatyaspor Malatya'nın olduğu hatırlayın sosyal medyayı arkasına aldığını sanan Gevrek git artık yapamıyorsun git işini yapabilecek adamlar gelsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Șu takıma 3 kurușluk katkınız yok.Bi susun artık. Me sandiniz bu kulübü Real Madrid falan mi? 3 yilda 2. ligden süper lige çikmis.ilk yarida hatiri sayilir bi puan almiș.deplasmanda rakibinden daha iyi oynamis galibiyeti kacirmis. 3-4 yıl önce takimi deplasmana götürecek otobüse mazot koymak için benzinlik sahiplerine yalvarilan bi ortamdan gelindi buralara.Takima destek olmayan yazmasin kardesim.Her mac tribundeyim bir gün bile bu takimin yönetimine ve kötü oynasa bile küfürlü söz cikmadi agzimdan. Bu takimi gönülden seviyoruz.Çok begendiginiz o transferler yapan yonetimlerin biraktigi Malatyaspor Amatorde ne durumlarda görün.Hep Destek Tam Destek.....
    0
    0
    Yanıtla
  • adil gevrek istifa etti diyelim..... kim gelecek? sen mi? yoksa bildiğin biri mi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sıtkı ilbak (6 yıl önce)
    Sezer bey niye kadar kötü düşünüyorsunuz.Siz takım İçin hiç katkı sağladınız mı.Eleştirmek çok kolay
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Şimdiye kadar malatya haber yayinlidagin habere cikan futboll culardan kacini aldilar soylermissin hergun verdigin bu haberleron mumu yastsi olmadan sondu be
    0
    0
    Yanıtla
  • Muro (6 yıl önce)
    Süper Helal olsun. Yönetime
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (6 yıl önce)
    Ölmüş eşşek arıyor Başkan para yok demekki
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın (6 yıl önce)
    Bir Kış Masalı
    0
    0
    Yanıtla