SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya'nın Hayal Kırıklığı Oldu

0
Güncellendi - 2018-05-23 16:42:13
E.Yeni Malatya'nın Hayal Kırıklığı Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu 43 puanla 10.sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında büyük umutlarla aldığı Senegalli sağ kanat İssiar Dia, sezonu 2 asistle tamamlarken, performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.

  Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Evkur Yeni Malatyaspor, 34 haftada 11 galibiyet, 10 beraberlik, 13'te mağlubiyet alarak, 43 puanla sezonu 10.sırada noktaladı.

  Ligde 38 gol kaydeden sarı kırmızılılarda gol yükünü 12 golle Faslı forvet Khalid Boutaib, 4'er golle dem Büyük, Aytaç Kara ve Michael Pereira çekti.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı daha önce Fenerbahçe forması giyen Fransa doğumlu Senegalli kanat oyuncusu Issiar Dia ise performansıyla hayal kırıklığı yaşattı. Sarı kırmızılı takımda bu sezon 12 karşılaşmada 574 dakika görev alan Senegalli oyuncu, sezonu 2 asistle tamamladı. Sadece 6 karşılaşmada ilk 11'de sahaya çıkan Dia, uzun süre sakatlık problemi nedeniyle takımdan ayrı kaldı. İssiar Dia’nın Evkur Yeni Malatyaspor ile 31 Mayıs 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

  Bu sezon attığı 12 golle takımın en golcü ismi olan Khalid Boutaib, 2 bin 710 dakika görev aldı ve takımın en çok süre alan oyuncusu oldu.

  Boutaib'in yanı sıra 2 bin 647 dakikayla Aly Cissokho, 2 bin 528 dakikayla İssam Chebake, 2 bin 476 dakikayla kaleci Ertaç Özbir, 2 bin 499 dakikayla Sadık Çiftpınar 2 bin 277 dakikayla Adem Büyük, 2 bin 216 dakikayla Azubuike, 2 bin 181 dakikayla Murat Yıldırım ve  2 bin 171 dakikayla Aytaç Kara'da istikrarlarıyla dikkat çekti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Daha evvelki şöhretin gölgesinde yan gelip yatan değilde,Ali sisoko hariç,faydalı olacak yerli oyuncu alınmalı örnekler çok.............
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (5 yıl önce)
    Bence kalmalı toprağım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (5 yıl önce)
    Şans verilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Şanssızdı sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. Ama kaliteli futbolcu yeni sezonda iyi işler yapar kalırsa.
    0
    0
    Yanıtla