SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Hedefi F.Bahçe'den Rövanşı Almak

0
Güncellendi - 2018-03-11 21:10:07
EYMS'nin Hedefi F.Bahçe'den Rövanşı Almak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 25.haftasında Pazar günü 16.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Evkur Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe’yi konuk edecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 kaybettiği karşılaşmanın rövanşını almak, Fenerbahçe ise iki maçtır kötü giden performansını iyiye çevirmek istiyor.

Sahasında Galatasaray’ı 2-1, Trabzonspor’u ise 1-0 yenen, Beşiktaş’la da 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, diğer maçlardaki performansını Fenerbahçe karşısında da sergileyerek, Malatya’da dört büyüklerin korkulu rüyası olmayı hedefliyor.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı.

Süper Ligde geride kalan 24 haftalık süreçte 9 galibiyet, 7 beraberlik, 8de mağlubiyet alarak 34 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 9 haftalık süreçte 18 puan topladı.

Ligin ilk yarısında 16.haftada sahasına Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden sarı kırmızılılar, 17.haftada deplasmanda Kayserispor’u 1-0’la geçerek, devre arasına 22 puanla girdi. Ligin ikinci yarısında 7 karşılaşmada 12 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, puanını 34’e yükseltirken, iyi bir gidişat yakaladı.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, ligde son iki maçını kaybetti. Sarı lacivertiler, deplasmanda Beşiktaş’a 3-1, sahasında ise Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-2 mağlup oldu.

Fenerbahçe, Süper Lig’de geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet, 1’de beraberlik aldı. Ligde son iki karşılaşmayı kaybeden ve iki haftada 6 puan kaybeden İstanbul temsilcisi, 24 haftalık bölümde 12 galibiyet, 8 beraberlik 4 mağlubiyet alarak 44 puan topladı.

Evkur Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig’de şuana kadar oynadığı 12 iç saha maçında 19 puan topladı.

Sahasında oynadığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet alabilen sarı kırmızılılar, 4 karşılaşmada berabere kalırken, 3 karşılaşmayı ise kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor sahasında Osmanlıspor’u 3-1, Galatasaray’ı 2-1, Trabzonspor ve Demir Grup Sivasspor’u 1-0, Kardemir Karabükspor’u 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe ise deplasmanda Medipol Başakşehir’den sonra Beşiktaş ile birlikte en fazla puan toplayan takım oldu. Sarı lacivertliler, deplasmanda 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak 20 puan topladı.

Ligde son iki maçını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor ile son iki maçını kaybeden Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcıları Hakemi Ceyhun Sesigüzel ile Erdem Bayık yönetecek. Karşılaşmada İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Hakemi Serkan Çınar ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşma beIN Sports 2’den yayınlanacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Şevko (6 yıl önce)
    Fener mac basnda baskılı baslyor ilk yarm saatte gol yemezsek fener bizi zor yener galip gelecegiz insallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Ligde liderin altı puan gerisinde bulunan F.Bahçe aradaki farkı kapatabilmek için tüm umudunu Malatya maçını kazanmaya bağlamış.Gazete habererine göre galibiyete 250 bin euro prim vaat etmişler.Bu maç EYMS için zorlu geçecek.Yeni Malatyaspor tüm bunlara rağmen ne edip edecek ve seyircinin desteği ile maçı kazanacağı inancındayım.Beraberlik bile bizim için artı bir kazanç olacaktır.Haydi EYMS dualarımız senin için.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Malatya 0 fenerbahçe 0 büyük olasılıkla benim tahminim bu yönde Gönlüm malatyasporumuzun elbetteki galip gelmesi dualarimiz kaplanlar için
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (6 yıl önce)
    Fenerbahceye en güzel cevap 3 puanla sahadan ayrılmak olacaktir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Fener maçını da Gilberto butaip ikilisi onbir de başlarsa cook etkili olacağız. Gilberto cok güçlü rakip takım defansı onunla uğraşirken butaip fırsatçılınj konuşturacak tır. Kazanma için korkmamaliyiz. Hocanın kararı inşallah böyle olur. Ben Gilberto yu coo istekli gördüm. Takim olarak iyiyiz .. ama pozisyona girmek için de Gilberto gibi oyuncular lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Malatya toplam da en 10 puan toplaması gerekiyor.. çünkü lig gerçekten kızıştı..
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (6 yıl önce)
    Tek korku takım kıtmızı kartla eksik kalması. Aman dikkat.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin44 (6 yıl önce)
    Adil gevrek ve fener 1 malatya spor ve taraftari 0 mac sonucu
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    MALATYA 3 fener 0 BÖYLE OLURSA EGER ARABAMIN IKI YANINA YAZACAGIM BIR YIL BOYUNCA GEZECEGIM ILK HEDEF LIGDE KALMAK SONRA feneri YENMEK
    0
    0
    Yanıtla
  • Selami (6 yıl önce)
    Malatya 1- fener 0
    0
    0
    Yanıtla