SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Hedefindeki Kolombiyalı

0
Güncellendi - 2017-06-25 00:41:25
EYMS'nin Hedefindeki Kolombiyalı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor’un hedefinde Kolombiyalı yıldız Juan Quintero var.

TFF 1. Ligi ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig’e yükselen sarı siyahlılar, transfer çalışmalarında hedef büyüttü. Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen Doğu Anadolu ekibi,  Koılombiyalı orta saha oyuncusu Juan Quintero için nabız yoklamaya başladı. İki sezon önce transfer olduğu Porto’da bekleneni veremeyen ve son olarak ülkesinde Medellin takımında forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için harekete geçen yönetim, 10 numara pozisyonunda oynayan yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Kolombiya Medellin doğumlu 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun Porto ile 30 Haziran 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Son olarak ülkesinde Medellin takımında forma giyen on numara pozisyonundaki Juan Quintero’yu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen sarı siyahlılar, girişimini sürdürüyor.

FC Porto B, Independiente Medellín, Stade Rennes, Atlético Nacional, Delfino Pescara 1936, Envigado FC ve FC Porto takımlarının formalarını giyen Kolombiyalı futbolcu, Porto formasıyla 64 karşılaşmada 7 gol kaydederken, 11’de asist yaptı.

Kolombiya milli takımının da formasını giyen Juan Quintero, on numara pozisyonunun yanı sıra sağ kanat, merkez orta saha, sol kanat, forvet arkası ve orta saha sağda da görev yapabiliyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • eyyup (6 yıl önce)
    çok çok iyi sol ayaklı oyuncuları severim üstelik duran top ustası Ben yapılan transferleri izledim en iyisi bu olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Büyük yıldız adayı olarak vitrine çıktı hep geriye gitti yine de bize gelmez
    0
    0
    Yanıtla
  • burak inan (6 yıl önce)
    hamburg istiyordu ciddi bir şekilde, o portoya gitti. potansiyeli yüksek oyuncuydu ama 1 senedir adını hiç duymamıştım. klasik 10 numara oyuncusu. tutarsa porto satar bir yere yüksek paraya :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Cenk (6 yıl önce)
    Son yıllarda kariyerinde büyük dusus var.İki yıl öncesine kadar geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyordu.Bence kiralanabilirse kendisinden beklenen patlamayı Malatya'da yapabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Elimizde patlamasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Her şeye muhalefetsin memet efendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • :))) CHP nin Malatya şubesi çok görme Murat
    0
    0
    Yanıtla