SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin İlgilendiği Trabzonlu Forvet

0
Güncellendi - 2017-05-26 20:37:01
EYMS'nin İlgilendiği Trabzonlu Forvet
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmak için iyi bir kadro kurmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, golcü arayışı kapsamında bonservisi Trabzonspor’da olan Muhammet Demir’i gündemine aldı.

TFF 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer hareketliliği başladı. Beşiktaş’ın kalecisi Tolga Zengin ile Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Matus Bero’yu gündemine alan sarı kırmızılılarda yeni bir isim daha güdeme geldi.

Süper Lig’de kalıcı olmak isteyen ve bu çerçevede iyi bir kadro kurmak için kolları sıvayan yönetim, Gaziantepspor’da kiralık olarak forma giyen ancak bonservisi Trabzonspor’da olan forvet oyuncusu Muhammet Demir’i gündemine aldı.

İleri uçta Amutu ve Ayite’den istediği gibi faydalanamayan sarı kırmızılılar, Demir'in transferi için Trabzonspor’un kapısını çalacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Semih (6 yıl önce)
    Almanya'da ne genç yetenekler var.Bırakın bunları bunlarda gelecek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Muhammed 2 sene önceki gibi oynayacaksa çok faydalı olur. Ama bu sene kayıptı. Golcü adamın 2 golü var toplamda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Onun bunun yedegi ile takim kurulmaz iyi düsünüp iyi karar vermeli teknik heyet yoksa ikinci lig yolu gözükür hemen aman dikkat ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    Gecen yil antepi sirtladi bu yil formsuzdu ama iş yapabilir ancak yuksek tutarlara gelcekse gelmesin daha iyileri bulunur
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Muhammed demir olabilir iyi forvet, alınabilirse iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • kardeş birinci sezonda trabzonda oynamış ve sadece bir gol atmış. ikinci sezon antepe kiralanmış ve orada da sadece bir gol atmış. bence malatyasporun aradığı forvet bu olmamalı,
    0
    0
    Yanıtla