SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Yönetimi Taraftarı Maça Getirmemeyi Başardı!

0
Güncellendi - 2018-03-13 03:53:31
EYMS Yönetimi Taraftarı Maça Getirmemeyi Başardı!
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor yönetiminin, Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını "çok yüksek" tutması nedeniyle, tepki gösteren çok sayıda taraftar maça gitmedi ve 27 bin 044 koltuk kapasiteli Yeni Malatya Stadı'nda maç yaklaşık 10 bin seyirciye oynandı. Yönetimin daha önce örneği olmadığı şekilde fahiş fiyatla bilet satma politikası geri teperken, Futbol Yorumcusu Erman Toroğlu, "Nasıl idareci bunlar!. Bu kendi takımını baltalamaktır." diyerek tepkisini dile getirdi.

ŞOK FİYATLAR..

Bu sezon kendi sahasında büyüklerden bir takımla son maçını oynayacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'un yönetimi, ligde biraz daha rahatlamanın da etkisiyle, Pazar günü oynanan Fenerbahçe maçının bilet fiyatlarını Batı Alt-125 TL, Batı Üst 100 TL, Doğu Alt-100 TL, Doğu Üst 75 TL, Güney Alt-50 TL, Güney Üst-100 TL, Kuzey Alt-50 TL, Kuzey Üst-100 TL, Misafir-130 TL olarak açıkladı.

Malatya'da sezonun ilk yarısında oynanan Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor maçlarına göre, 10 kata varan artış içeren bilet fiyatları, EYMS taraftarlarının yanı sıra Fenerbahçe Kulübü ve futbol kamuoyunda da tepki görmüştü. Fenerbahçe Kulübü, yüksek fiyat nedeniyle EYMS'yi Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ederken, tepkili EYMS taraftarları ise biletlere ilgi göstermeyerek tavır koymuştu.

Ancak, hafta içerisinde beklediği bilet satışını bulamadığı gibi büyük tepki gören EYMS yönetiminin umudu hafta sonu satışlarına kalırken, bunun gerçekleşmediği maçta görüldü. Resmi olmayan rakamlara göre, maça 8 bin 500 dolayında EYMS taraftarı (TRT'ye göre ise 8 bin 135 kişi) ile bin 275 de Fenerbahçe taraftarı geldi. Bu rakamlara göre, stadda yaklaşık 15 bin dolayında koltuk boş kaldı.

"NASIL İDARECİ BUNLAR!."

EYMS yönetiminin, fahiş fiyatla kendi taraftarının maça gelmesini engellemesi, saha ve seyirci avantajını böylece büyük çapta yoketmesi, "kendi ayağına sıkmak" diye yorumlanırken, 2-0 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası Teknik Direktör Erol Bulut'un “Tabi taraftar bizim için çok önemli. Taraftar olmadan, o coşkuyu arkanızda hissetmeden yol alamıyorsunuz. Taraftarımız normalde stadı doldurması gerekirken, maalesef stadımız dolmadı. Nedenlerini hepimiz biliyoruz. Hatalar yapılıyor. Sonuçta hatalardan öğrenmek gerekiyor, bu hataları öğrendiğimizi düşünüyorum” sözleriyle ifade ettiği tepkisine yolaçtı.

Bu arada, ASpor Kanalı'nın "Takım Oyunu" programında EYMS yönetiminin, adeta kendi takımını ve taraftarını cezalandıran "fahiş fiyat" uygulaması eleştirilirken, program yorumcularından Erman Toğroğlu, "Bu kendi takımını baltalamaktır. Olacak iş değil. Nasıl idareci bunlar!" diyerek tepkisini dile getirdi.

Burhan KARADUMAN, Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

51 yorum yapılmış

  • Necati (6 yıl önce)
    Sayın gerçek malatyalılar, Başkanımız hata yapmış olabilir. Başkanımızın artı özellikleride var. Lütfen kimse başkanın son dört yılda kazandırdığı başarıları unutmasın. Kendisi de eminim bu bilet olayından dersini çıkarmıştır. Kimse mükemmel değil. Maça gitmeyeceğim diyen ve bu durumu sömürüp söylenenler. Bizim kötü günde ve iyi günde malatyasporumuzu destekleyen taraftara ihtiyacımız var. söylenenler siz maçada gelseniz ancak çekirdek çitlersiniz. Yeter bu kadar yapıcı olmayan eleştirilerinizle külübe verdiğiniz zarar. En büyük MALATYASPOR!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    adil başkan çok yanlış yaptı 8135 bilet sattı ortalama 75 tl den 650 bin tl falan kazandı maçıda kaybetti 2 milyoın tl galibiyet parasını kaybetti oysaki, ortalama 40 tl den bilet satsa 1.08 milyon tl staddan maçı kazanması halinde 2 milyon tff den yani 3.08 milyon tl yerine 600 bin tl kazanma yoluna gitti maçı kaybetti taraftarın gözünde değerini kaybetti bundan sonra kızıp maça gelmeyecek taraftarlardan geliri kaybetti kısacası malatya şehrine futbol anlamında sürekli yanlış yapmış bir fenerbahçeye maçı hediye etti bu şehrin gerçek taraftarı bunu unutmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (6 yıl önce)
    Adil başkan gitsinde kim gelsin. Bu vizyon sahibi dediğiniz başkan adayları kimler söyleyinde bizde bilelim. Ne yapmış bu adam? Çalmışmı çırpmışmı birilerine peşkeşmi çekmiş...Kulübü 4 yılda getirdiği yer ortada nasıl vizyon sahibi olacak daha. Ortada bi hata var tamam anladık da bu kadarıda vefasızlıktır ayıptır.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru söylüyorsun bu takımı adil gevrek sırtına sardı tek başına taraftarsız belediyesiz milletvekilsiz bakansız buralara kadar getirdi neyi yaşıyorsunuz siz... bu sehrin taraftarı ev alışverişini esenlikte yapıyor ki takıma destek gelsin o tribünler dolmasa 2. ligden beri deplasman dahil taraftar arkasında olmasa siyasi destek olmasa adil gevrek hiç birşeydi bu başarıyı sağlayacak potansiyel bizim şehrimizde her zaman vardı 1984 yılında namağlup lige çıkan bir şehir burası brezilya milli takımı 3 asıl futbolcusunu takımına getirip türkiyede yabancı transfer anlayışını başlatan bir şehir burası herşeyi adile bağlamayın transfer dönemindeki becerisizlikleri görüyorsunuz kasımpaşa ademi kovuyor kim istese oraya bedava gidecek adamı 1 milyona transfer ediyor vs.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Allah a çok şükür dediğim çıktı. Taraftar fedakarlık yaptı.Bakın bundan sonra stad diğer maçlarda dolarmı.TARAFTARI soğuttunuz TARAFTARI. 3 kuruş fazla kazanın seyircisiz maç kazanın. PARA KAZANMAK İSTİYORSANIZ maçı en az berabere bitirip 1000 000 TL federasyondan kazanırdınız Beşiktaş maçı gibi TARAFTAR desteğiyle ki bilet artışındaki parayı bile sollardı.BİLET artırmaya ihtiyac duymazdınız. Ya en zaından acık 30 Doğu üst 50 olsaydı yine dolardı. Diyecek söz yok daha
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    Seneye 1.ligde Elazığ' la oynarsak bak gör ne taraftar geliyo.fener kim oluyo ki !!
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (6 yıl önce)
    Gençlerbirliği maçında öğrencilere bilet verecek cesarette bulunacak saygıdeğer yöneticileri görmek istiyoruz buyrun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DEMİR (6 yıl önce)
    GENCLERBİRLİGİ MACİNA TARAFTAR GİDERSE YAZİKLAR OLSUN DERİM BASKA DA SOZUM YOK SİMDİ BİZİM KURNAZ ADİL BİLET FİYATLARİNİ DUSURECEK
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bilet fiyatı pahalı diye bağıranlara soruyorum.Karabük maçına niye gelmediniz.Fiyat düşüktü.Siz maç seçiyorsunuz.Taraftarım diye gezmeyin ortalıkta.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen yönetime yalakalık yapmak için saçmalıyorsun.Karabük maçında eğer bu fiyatlar olsaydı,100 kişi bile gitmezdi...Yine de en sonuncu Karabük maçına bile Fenerbahçe maçından çok kişi gitti...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (6 yıl önce)
    Bu lig bitene kadar maça gitmicem. o bilet fiyatını Ben yaptırdım diyen arkadaş. Istifa ederse. Giderim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (6 yıl önce)
    Maçı fenere vermek için elinden geleni sonuna kadar yapmışlar. Futbolda gelenek görenek ve amaçlar ayaklar altına alınmış. Bu sadece bilet fiyatında değil, saha çizgileri, hakemler vs. al birini vur diğerini! Eeee ne diyelim Malatya, böyle saça böyle tarak!
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender (6 yıl önce)
    Klasik vizyonsuz Malatya spor vakası lig garantilendi.ligi üst sıralarda bitirmek varken düşme hattına yakın bitirmek huy olmuş Bilet fiyatlarını belirleyenlerin taraftarını tanımadıkları ortaya çıkmıştır ve Malatya tarihinde ilk defa büyük bir kulüple yapılan maçta tribünler dolmamıştır insanları maça gitmekten ve takımını desteklemekten alı koyan bu zihniyeti Malatya halkı ve Malatya spor bu yönetimi hak etmemektedir
    0
    0
    Yanıtla
  • trabzondan (6 yıl önce)
    Daha ucuz biletin satıldığı Karabük maçında bu kadar seyirci yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tesbit gibi tesbit.Tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yanlış bir tespit maçı stadyumda izledim gelenlerin çoğu Fenerbahçeliydi Asıl taraftarın çoğu boykot etti maçı Karabük maçına gelince Gelmeyenlerin çoğu ceza alır korkusu ile gelmedi Bilet fiyatlarının böyle olacağını kimse tahmin etmiyordu
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Bu hafta sonu oynanacak GS FB Maç biletleri bizden ucuz.1250 FB taraftarımı cezalandırıldı yoksa 25 000 Malatya taraftarınamı. Ceza verildi.Anlamadık.1.yarı oynanan 3 -1 yenildiğimiz maçın aynı senaryosu.Erol BULUTefendinin bir FB li olduğunu unutmayalım.Maç hafta içi bilet fiyatlarını görünce psikolojik olarak kaybettik.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    boşverin başkanın ne yaptıgını geldi geçti artık herşey yeşilyurt belediye için bundan sonra...gelin destek verin gercek halk takımına
    0
    0
    Yanıtla
  • HAZARBEY (6 yıl önce)
    DİKKAT!!!!! ticaret yapan adil gevrek sen eğer böyle ticaret yapıyorsan zaten adam değilsin ? neden mi arkadaşım 8,500 kişi geldi fenerbahçe 1275 kişi bizim taraftarı bastırdı böyle iş olur mu ortama bilet fiyatı 75 tl olarak hesap ediyoruz ticaret : 8,500 *75 tl = 637,500 tl adam gibi fiyat olsaydı ortama 40 tl doğru fiyat : 25,000*40,tl =1,000,000 tl di sen enteresan bir adamsın ADİL GEVREK
    0
    0
    Yanıtla
  • Artı alınacak galibiyetle tff den gelen para
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Birincisi Malatya kamuoyunu ve kulüp yöneticileri FB yenecek kamuoyunu ve ortamı oluşturulmadı bilet fiyatlarına takılıp kaldı. ikincisi Teknik ekip ve futbolcular bu maça iyi hazırlanmamışlar puan cetveli vermiş olduğu rahatlıktan dolayı rahatına bakmışlar taktik anlamında FB nasıl durdururuz ve yeneriz pek fazla kafa yormamışlar üçüncüsü Fb kalesinde volkanın olması bizim kaleci ertaç ilk goldan topu yumruk atıp yükseklik kazandırması gerekirken tokat atıp kısa düşmesine sebep oldu buda rakibe pas oldu. Dördüncüsü evkur malayspora sponsor oldu reklam parası veriyor. Bundan neden rahatsızlık duyuluyor anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilet fiyatları diğer maçlarda 10 tl iken niye gelip stadı doldurmadınız mesele fiyat değil. çamur atmak Bu yönetimi en çok eleştirenlerdenim kabul edelim ki Belediye tarafında atanmış bir yönetim Bursa Antalya Konya gibi Takımlar baktığımızda yönetim başarıl
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Basın toplantısı yapamaz istifa etmesi lazım adamın vizyonu yok, yönetim toplama hiç Bir şey bilmiyorlar çıkamaz seyircinin karşısına çıkamaz tüm Türkiye rezil ettiniz,
    0
    0
    Yanıtla
  • bedir44 (6 yıl önce)
    Takım hızını almış, oyuncuların performansı ve morali tavan yapmışken yönetim takımın önüne taş duvar ördü. Sonuç olarak takım son süratla duvara çarptı..Fenerbahçeye maç kaybedilebilirdi.. Ama bilet fiyatları rezaleti ile taraftarı ve Malatyalıları kırdılar ve de küstürdüler..Gerçekten de vizyonsuz yönetim. Öğrenci, esnaf ve işçi olan Malatyanın cefakar taraftarına bu fiyatların ağır olacağını düşünmediler, dinlemediler, umursamadılar..Taraftar yönetime hayatının dersini vermiştir. bu yönetim önceki senelerde başarılar elde etmiştir..Ancak bu yönetime süper lig çok ağır gelmiştir..10 maç sonra inşallah bırakıp giderler..İrfan Buz ve bazı futbolcular nasıl gitmişse bu başkan da gitmelidir. Bu takımı ayağa kaldıran Erol Hocanında emeğine sağlık, sahaya yüreğini koyan futbolculara ve taraftara helal olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (6 yıl önce)
    Bundan sonra da hiçbir lig maçına gitmem zaten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Dün puan olarak takım kaybetmiştir.kulüp ligde kalmış ancak yönetim küme düşmüştür
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Eğer biraz profesyonel ve iyi idareciler ise sosyal medya sorumlusu nu derhal kulüpten azletmeleri gerekiyor.Bugün gerekeni yapmaz iseler yarın başka maçta da fiyatları malzemeci diğer bir maçta da kulüp çalışanları belirler
    0
    0
    Yanıtla
  • murat kıratlı (6 yıl önce)
    şu trübünün haline bak yazıklar olsun yönetime BİRDAHADA MAÇA GİTMEM YEMİNLER OLSUN
    0
    0
    Yanıtla
  • murat kıratlı (6 yıl önce)
    malatya spormu o otuz yıl önceydi rüzgardır gelip geçer ama bu fazla sürmeyeceğe benziyor fazla kapılmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Hangi ileri zekalı bu fikri verdiyse satılmayan biletlerin parasını ondan alsınlar. kına yaksınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • müdavim (6 yıl önce)
    malatya yönetiminin yaptığı skandal yüzünden malatya trübünlerine veda ediyorum. bu kararımı gelecek sezon başında tekrar değerlendireceğim. lakin artık gitmiyecem maçlara. başardın adil gevrek. yönetim çapsız gerçekten. medya sorumlusu ben istedim diyor. sen kimsin birader sorması ayıp. medya sorumlusu bilet fiyatlarını nasıl belirler. bunu yönetim nasıl dikkate alır. koskoca malatyayı kimler yönetiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (6 yıl önce)
    Arkadaşlar yanlışlık yapıldı tamam da başkan için bir şey söyleyemeyiz Adil GEVREK iki yıl içinde BİRİNCİ LİG çıkardı bu imkansızlıkla lig ortalarındayız nelsun ne istiyorsunuz bundan önceki başkanlar bizi dilenme tarağına güşürmediler mi ne çabuk unuttunuz lütfen biraz adelletli olalım yanlışlar tartışılır ama lütven başkan için hakeret etmeyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Vizyon filan hikaye beyler. Malatya istese çıkar oynar 3 puanı alırdı. Emir büyük yerden anlayın detaya girmiyim
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    OLMADI ADİL BAŞKAN OLMADI! SÜREKLİ SENİ ELEŞTİREN HATTA HAKARET EDENLERE KARŞI SİZE VE YÖNETİMİNİZE SÜREKLİ DESTEK OLUP O GİBİ ART NİYETLİLERE KARŞI DURUYORDUM AMA ŞİMDİ OL-MA-DI? TAKIMI SENİ VE YÖNETİMİ BALTALAMAK İSTEYEN MALATYASPOR DÜŞMANLARINA NEDEN BÖYLE ANLAMSIZCA BİR UYGULAMAYLA ELLERİNE KOZ VERİYORSUN? BU BİLET UYGULAMASINI İLK SENEMİZDE AYNEN DİĞER BÜYÜK MAÇLARDA OLDUĞU GİBİ FENERBAHÇE MAÇINDA DA MÜTEVAZİ FİYATLARLA TAMAMLAYIP SENEYE BUNU UYGULAYACAKTINIZ ZAMANSIZ ACELECİ VE DÜŞÜNMEDEN YAPILAN BU SAÇMALIKTAN DOLAYI TARAFTARIN MAÇA GİTMESİNE NEDEN ENGEL OLDUNUZ? HERKESİN MAÇA RAHATÇA GİDEBİLECEĞİ MÜTEVAZİ FİYATLARLA 27.000 KİŞİNİN STADI DOLDURMASIMI DAHA AKILLI VE MANTIKLI YOKSA BÖYLE FAHİŞ FİYATLARLA 10.000 KİŞİYE OYNAMAKMI? ŞİMDİ DAHAMI ÇOK HASILAT ELDE ETTİNİZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL? BİZE TARAFTAR LAZIM PARA İKİNCİ PLANDA OLMALI! BİNDİĞİN DALI KESME BİRAZ AAA-DDD-İİİ-LLL OL BAŞKAAANNN...
    0
    0
    Yanıtla
  • temel (6 yıl önce)
    Bu yönetim Malatya ya yakışmıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (6 yıl önce)
    Bu nasıl bir yönetim Malatyaspora ve taraftara yazık ettiniz yapamıyosunuz istifa edin profosyonel yöneticiler gelsin böyle takım idare edilmez parasal değeeleriniz herşeyin üstünde seyirci baskısı diye birşey yok cılız cılız sesler tvden hiç duyulmuyor hiç mi bursayı görmezsiniz 6/8 bin civarında takımı şaha kaldıran teksas gurubu var bu taraftarlar çok ucuz biletle maça gelirler ve 90 dakika stadı inletirler anladınızmı.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Gidenlerin çoğu da ücretsiz seyirci
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (6 yıl önce)
    Akhisara yenilmiş,Fenerbahçe maçını dört gözle beklerken,kimsenin aklına gelmiyen bilet manevrası ile seyirciyi küstüren,kızdıran ,enayi yerine koyan bu yönetim den hiçbir şey olmaz.Bu yıl Artık maçları tv den seyredeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tolga Özbaş (6 yıl önce)
    Bazı arkadaşlar maçtan önce şimdide açıklama yapıyorlar 15000 kişi neredeydi niye gelemidiler şimdiye kadar fakirler geldi bundan sonra zenginler gelsin bu takım kimsenin değil bizim dersini alanlar olmuştur İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    En az 15 bin seyirci maca gitmedi fener maci Rahat kazandi yonetimin hatasi
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (6 yıl önce)
    Yönetimi alkışlayın???????? Lafımız para etmiyorki yönetimde kesin 2/3 tane akıl hocası vardır artık biz ilk 5 e gireriz büyük takımız fiyatlarımız yuksek olsun demişlerdir dedikleride oldıı ama sonu ne oldu koskoca bir hüsran ben şahsen Fenerbahçeliyim ama bu maçta Malatyasporluyduk taniki düşünsenize iki tuutuğum takımıda yönetimin bu kararını protesto için izlemeye gitmedik bütün arkadaşlarla beraber yazık 1.lige gelmiş bu takımı yönetim bu hale getiremez kolay gelmedi bugunlere ve sen Fenerbahce gibi bir takımın macında sahayı taraftarsız bırak yazıklar olsun siZe yaZıklar... Bakın 2 hafta sonra tekrardan bilet fiyatlarını düşürürler malatyamızın sayın bakanı ve milletvekillerimiz bu fıyatlara niçin tepki göstermedi buda bu işin cabası
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)
    1-) Önce şu takımın isminin başından Evkuru kaldırın 2-) Sonra yeni ibaresini kaldırın. Olmuyorsa sadece “malatya” olarak tescillensin klübün adı. 3-) Takımın renklerine bi karar verin. (Bana göre ilk renk olan sarı-siyah) 4-) Erol Bulutu küstürmeyin 5-) Vizyonsuz yöneticilerle yolları ayırın zaten ilk 4 madde kendiliğinden hallolur ozaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan; 1-Evkur, isim hakkını satın almıştır. Yani para ödeyerek Evkur isminin kullanılmasını satın almıştır. 2-Yeni ismini mecburen kullanıyor. Çünkü eski malatyaspor isim hakkını vermedi. 3-Takımın rengi Sarı, kırmızı ve siyahtır. Yanı TFF'de böyle tescilli. 4-Evet Erol Bulut küsturülmemelidir. 5-Başkan dahil hiçbir yöneticide vizyon yoktur. Zaten bu transferler ve diğer hizmetlerde apaçık görülüyor ki, sana katılıyorum. Vizyonlu yöneticiler Sivas, Göztepe, Akhisar, Kasımpaşa da var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (6 yıl önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    1-) Evkurun isim hakkını aldığı biliyorum konuşulan para 800 bin dolar. Bir galibiyetin 650 bin dolar olduğu ligde gerek yok. Ha çok lazımsa o para stadın isim hakkını verirsin 2-) yeni isminin mecburen kullanıldığını biliyorum. O yüzden birleşip kullanılabiliyorsa malatyaspor olur. Olmazsa sadece malatya yazabilir sporunada gerek yok. 3-) Takımım rengi ulusal medyada ve diğer takım taraftarları arasında dalga konusu şuan. Belirsizliğin giderilmesi lazım. Düşünün fenerbahçe çıkıp diyoki bizim takımın rengi sarı lacivert bide kırmızı. Olmaz öyle şey. Net olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (6 yıl önce)
    ŞİMDİ YÖNETİMDEN KAPSAMLI BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ...ASLINDA YAPTIKLARI HATAYI KENDILERİDE BİLİYOR.. SADECE BiR sORUNUN CEVABINI BEKLİYOUZ. FAHİŞ FİYATI KİM BELİRLEDİ? BAŞKAN MI? YOKSA MEDYA SORUMLUSU MU? BU KULÜBÜN NİHAYİ KARAR MERCİ Sİ KİM?
    0
    0
    Yanıtla
  • O foyatları Erdal Gunduz denen şahıs kendi belirlediğini çıkıp basinda da bildirdi ama bu konuda örtbas edilir ancak Malatya bunu unutmazz
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan Ahlatli (6 yıl önce)
    BEN MALATYA MAÇINA GITMEYI BIRAKTIM BEDAVA OLSADA GITMEM FAKAT MALATYA TARAFTARINA HAKSIZLIK YAPILIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu yönetim değişmediği sürece kimse maça gitmemeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    fakirin macta ne iş var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Dün yöneticilerinin vizyonsuzluğu ve kulüp misyonunun farkına varamadığını yazdığımda bana tepki gösterenler duyduğunuz değil mi başta Erol hocayı ve futbol yorumcularının görüşlerini.. Övünün eseriniz ile
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (6 yıl önce)
    Manşet harika olmuş. Hislerimize tercüman oldunuz. #Adilgevrekistifa
    0
    0
    Yanıtla