SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin İşi Zor Ama İmkansız Değil!

0
Güncellendi - 2017-12-16 00:13:42
EYMS'nin İşi Zor Ama İmkansız Değil!
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 16.haftasında sahasında konuk edeceği Galatasaray’ı yenerek, 5 haftalık galibiyet özlemini dindirip, Kayseri deplasmanına moralli gitmek istiyor.

Ligde geride kalan 5 haftalık süreçte 2 beraberlik, 3 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 yendikten sonra galibiyeti unuttu. Son olarak sahasında İzmir ekibi Göztepe’ye 3-2 yenilen ve 5 haftada sadece 2 puan kazanabilen Malatya temsilcisi, ligin lideri Galatasaray’ı devirip, ilk yarıda hedeflediği puana yaklaşmak istiyor.

İKİ TAKIMIN İLK KARŞILAŞMASI

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, tarihlerinde ilk kez bir resmi karşılaşmada karşı karşıya gelecek.

Ligde geride kalan 15 haftalık bölümde 16 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, 32 puan toplayarak zirvede yer alan Galatasaray, ilk maçlarını 17 Aralık Pazar günü 16.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynayacak.

Galatasaray, deplasmanda oynadığı son 3 karşılaşmayı kaybetti. Sarı kırmızılılar, deplasmanda Trabzonspor’a 2-1, Medipol Başakşehir’e 5-1, Beşiktaş’a ise 3-0 kaybetti.

Ligde 15 haftalık bölümde 10 galibiyet, 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan İstanbul temsilcisi, 3 mağlubiyetin tamamını deplasmanda aldı. Galatasaray, deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak, 10 puan toplayabildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ise ligde 15 haftalık bölümde 4 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet alarak 16 puan topladı. Sarı kırmızılılar, 16 puanın 9’unu iç sahada oynadığı karşılaşmalarda aldı.

Malatya temsilcisi, evinde şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada sadece 2 kez galip gelebildi. 3 karşılaşmada berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor, 3 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar, sahasında Osmanlıspor’u 3-1, Trabzonspor’u ise 1-0 yenmişti.

EVKUR YENİ MALATYASPOR 5 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de geriye kalan 5 haftalık bölümde galibiyet alamadı. Sarı kırmızılılar, Süper Lig’de 47 gündür galibiyet yüzü göremedi.

En son ligin 10.haftasında 28 Ekim’de deplasmanda Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni 1-0mağlup eden sarı kırmızılılar, sonraki 5 haftalık bölümde 2 beraberlik, 3’te mağlubiyet aldı. Beşiktaş ve Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan sarı kırmızılılar, Medipol Başakşehir’e 2-0, Aytemiz Alanyaspor’a 1-0, Göztepe’ye ise 3-2 mağlup oldu.

Malatya ekibi, 5 haftalık bölümde kalesinde 5 gol görürken, rakip ağları 2 kez havalandırdı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • cengiz (6 yıl önce)
    Malatyanin maçı alması zor degil..imkansız..
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (6 yıl önce)
    başlıkta ki logo yanlış 4 yıldızlı GS logusunu kullanmanız gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Kim gelirse gelsin , Biz o stadta trabzonsporu eli bos yolladik, türkiyenin son sampiyonundan puan aldik.kaldiki Galatasaray Bu iki takimada yenildi .yeterki haddimizi bilerek Son dakikaya kadar savasalim Kalbimden 0:0 skoru geciyor Ertac Chabake,Sadik,Cissoko,Bugra Azubuike Adem ,Eren ,Pereira ,Dening Boutalib Dizilisi ile baslansa iyi olur ? insallah lider puan Veyahut puanlari birakir gider
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Lig lideri G.S.liderliği kaybetmemek için Malatyaspor karşısında maça asılacak ve galp gelmek için tüm gücünü ortaya koyacaktır.EYMS klasik oyununu ve bilinen kadroyla çıkarsa işimiz zor.Ben şahsen bu maçtan umutsuzum.Galip gelmemiz sürpriz olur ve takım sonraki maçta Kayseri önünde moral motivasyonu düzelmiş şekilde mücadele eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (6 yıl önce)
    Malatya haber com Malatyaspor için MALATYA TEMSİLCİSİ diyorsunuz o vakit sitenizden Malatya ibaresini ya silin yada ben sizleri artık takip etmeyecegim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)Ruşen uçar isimli kullanıcı yorumuna
    Adiyaman temsilcisi mi desin yani :) sen takibi birakirsan yandik kapanir kesin malatyahaber :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Rüzgarın oğlu anlamak diye bir sıkıntın var bol bol kitap okumanı tavsiye ederim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Eğer gs da alın teri ve emek hırsızı (Yasin gibi)oyuncular devreye girmezse Malatya puan yada puanlar alabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)
    Koyumu koyu BEŞİKTAŞLIYIM ama Malatya da oynanan maçta son dakikasına kadar MALATYAMIZI destekledim. MEMLEKET önce gelir.Derler ya önce can sonra canan. Galatasaraylılar önce Can diyorum. LÜTFEN TAKIMIMIZI çekirdek çıtlatarak değil de bir alkış bir MALATYA tezahüratıyla destekleyelim, aleyhimize çalınan faüllerde de hakemi ISLIKLA baskı altına alalım.Hakemler herkesinde gördüğü gibi canımız çok yakıyorlar. TARAFTAR ların ıslıkları ve tezahüratı gerçekten hakemleri etkiliyor. HAYDİ MALATYAM Beşiktaş a oynadığın oyunu oyna yeter.O maçta şansızdık ama öyle oynarsan bu maçtan puan yada puanlar alırız. AYRICA STAD DA LÜTFEN KÜFÜR ETMEYELİM. İnsanlar; eşlerini, çocuklarını maça getiremiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamamen katılıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • bülent (6 yıl önce)
    Üzülerek takip ediyorum. Yeni Malatyaspor bu gidişle ligde tutunması çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (6 yıl önce)
    Malatyalı gazeteci olarak haber yaparken, insanların sanki lige ömründe ilk defa çıkmış bir Malatyaspor olarak algılamasına neden olacak şekilde yapmayın. En azından eski takım(Malatyaspor) üzerine bilgi verin.İlk defa mı karşılaşıyoruz biz şimdi Galatasarayla? Ayıp ya gazeteci arştırmacıdır, ve dogruları ortaya çıkarır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bu.hoca.ile.oyuncularla.mumkun.deyil.galibiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (6 yıl önce)44malatya isimli kullanıcı yorumuna
    Deyil yazmandan egitim seviyen belli gir sen oyna icimizde ki irlandalı
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (6 yıl önce)
    Galatasaray'ın 4 yıldızı var dikkat edin bu tür şeylere ayıp.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (6 yıl önce)
    Erol hoca yanlis kadro cikariyor. Ya hocanin oyin sistemine uygun oyuncu alinacak ya da hoca gidecek. Bu sekilde devam etmez. Hocanin takimi yanlis oynattigini herkes biliyor
    0
    0
    Yanıtla