SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Kampı 31 Temmuz'da Sona Eriyor

0
Güncellendi - 2017-07-28 01:45:49
EYMS'nin Kampı 31 Temmuz'da Sona Eriyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası’nda sürdürüyor. Sarı siyahlılar, ikinci etap çalışmaları kapsamında özellikle oyun taktiği üzerinde duruyor. Kamp, 31 Temmuz'da sona erecek.

Bu sezon Süper Lig’de ilk kez mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor’da tempo arttı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirilen kamp çalışmalarında futbolcuların hırs ve istekli oluşları dikkatlerden kaçmadı.

Topsuz başlayan antrenmanda daha sonra futbolcular 3 gruba ayrılarak 5’e 2 dar alanda kısa pas ve top kapma çalışması yaptı.

KAMP BİTECEK, TURNUVAYA GİDECEKLER

Evkur Yeni Malatyaspor’da ikinci etap kamp çalışmaları 31 Temmuz’da sona erecek ve futbolcular 2 günlük izne ayrılacak. İznin ardından 2 Ağustos’ta Ankara’da toplanacak olan sarı siyahlılar, 4-5 Ağustos tarihlerinde Ankara 19 Mayıs Stadı’nda düzenlenecek olan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)Ankara Kupası Futbol Turnuvasına katılacak. Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular, turnuva sonrası Malatya’ya dönerek, ligin ilk haftasında sahasında Osmanlıspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

TURNUVA, LİG ÖNCESİ PROVA OLACAK

Geçtiğimiz sezon TFF 1. Ligi ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, her sezonun başında organize edilen TSYD Kupası’na katılacak. TSYD Kupası’yla 19 Mayıs Stadı’na vedada edilmiş olacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yaptıkları görüşme sonrası TSYD Ankara Kupası futbol turnuvasına katılma kararı aldıklarını ifade etti.

Ravcı, 4-5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan turnuvada Evkur Yeni Malatyaspor’un yanı sıra Osmanlıspor, Kardemir Karabükspor ve Gençlerbirliği takımlarının mücadele edeceklerini belirtti.

Evkur Yeni Malatyaspor’un yer aldığı TSYD kupası turnuvası, Süper Lig’de yeni sezon öncesi prova niteliği de taşıyor.

AYİTE, FİZYOTERAPİST NEZARETİNDE ÇALIŞIYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz sezon Alanyaspor’dan devre arasında transfer ettiği forvet oyuncusu Jonathan Ayite’de kamp çalışmalarını sürdürüyor. Jonathan Ayite, fizyoterapist eşliğinde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Sarı siyahlı takımla 30 Haziran 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Ayite, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de 8 karşılaşmada 545 dakika forma giydi ve 1 sarı kart gördü. Ayite, 8 karşılaşmada 3 gol kaydetti.

KAMPTA 26 FUTBOLCU BULUNUYOR

İkinci etap kamp çalışmalarını Düzce’de Topuk Yaylası’nda sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da, kamp çalışmalarında 26 futbolcu bulunuyor. 26 futbolcunun 4’ü kalecilerden oluşuyor.

Lige hazırlanan Doğu ekibinde transfer çalışmaları ise tüm hızıyla devam ediyor. Hazırlık karşılaşmaları sonrası ‘kaliteli oyuncular almamız’ gerekiyor diyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kampta kulüp başkanı Adil Gevrek ile bir araya gelerek, transfer isteğini yinelemişti. Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren yönetim, ilk 11’de direkt oynayacak 4 ya da 5 hazır futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

ALY CİSSOKHO İLE ANDRES CHAVEZ GÜNDEMDE

Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer gündeminde sol bek Aly Cissokho ile ileri uç oyuncusu Andres Chavez büyük yer tutuyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Olympiakos forması giyen 30 yaşındaki Fransız sol bek Aly Cissokho ile anlaşmaya vardı. Fransız sol bek ile2 yıllık sözleşme imzalamayı planlayan yönetim, futbolcunun bonservisinin bulunduğu İngiliz ekibi Aston Villa'yla anlaşmak için görüşmelerini sürdürüyor. Yönetimin, İngiliz ekibi Aston Villa'yla 1 yıl daha kontratı olan 30 yaşındaki Cissokho'yla her konuda anlaştığı, kulübüyle görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Sarı siyahlılar Andres Chavez transferinde ise sona yaklaştı. Sarı siyahlılar, Boca Juniors takımının futbolcusu Andres Chavez’i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. Kulübüyle sözleşmesi devam eden golcü futbolcuyla görüşmelerine devam eden yönetimin, bu transferi birkaç gün içerisinde bitirmek istediği öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız