SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Kupadaki Rakibi 2. Ligden

0
Güncellendi - 2017-09-07 16:20:22
EYMS'nin Kupadaki Rakibi 2. Ligden
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Kura Çekim Töreni; Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirildi. Evkur Yeni Malatyaspor, 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İnegölspor ile eşleşti.

Kura çekimine; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, 2. tur müsabakaları sonucu rakiplerini eleyen 33, Süper Lig'den 5, TFF 1. Lig'de yer alan 18 ile TFF 2. Lig'de yer alan 36 olmak üzere toplam 92 takım mücadele edecek. 3. tur maçları 19, 20 ve 21 Eylül 2017 tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Karşılaşmalar sonucunda tur atlayan 46 takımla birlikte Süper Lig'den 8 takım daha eklenecek ve toplam 54 takım; 4. Tur'da mücadele etmeye hak kazanacak. 4. Tur Kura Çekim tarihi ilerleyen günlerde açıklanacak.

Kura çekimi öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez şöyle konuştu:

"Tabii ki Ziraat Türkiye Kupası; Türkiye Futbol Federasyonu'ndan güzide kulüplerimize, taraftarlarımıza ve medyamıza kadar hepimizin ortaklaşa marka değerini yükselteceğimiz bir turnuva. Herkes elinden geleni yapıyor. Bu kupa tüm Türkiye'yi kucakladı; şu anda da kucaklıyor. Şu an 92 takım yarışıyor.”

19, 20 ve 21 Eylül 2017 tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak olan 3. Turda, Evkur Yeni Malatyaspor, İnegölspor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma İnegölspor’un sahasında oynanacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız