SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Lisanslı Ürün Satış Yeri Açıldı

0
Güncellendi - 2017-04-16 14:41:50
EYMS'nin Lisanslı Ürün Satış Yeri Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kulübün lisanslı ürünlerinin satışının yapılacağı resmi mağazasının açılışını yaptı.

TFF 1. Lig’de topladığı puanlarla Süper Lig’e yükselme adına büyük avantaj elde eden Evkur Yeni Malatyaspor’da taraftarın lisanslı ürün satılması yönündeki ısrarı üzerine harekete geçen yönetim kurulu, eski belediye meydanına yerleştirilen konteyner satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Evkur Yeni Malatyaspor Store açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MASTÖB ve Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASTÖB Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve Yönetimi, STK temsilcileri ve Evkur Yeni Malatyaspor taraftarları katıldı.

"Görevlerine fazlasıyla yerine getirdiler"

Açılışta konuşan Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, "Takımımız şu anda iyi bir konumda. Allah’ın izni ile salı günü tüm taraftarımızla birlikte Eskişehirspor'u kendi evimizde yenip büyük bir avantaj elde etmek istiyoruz. Uzun zamandır kendi evimiz dışında İstanbul'da maçlar oynadık. İstanbul'daki Malatyalılar takımlarını yalnız bırakmayarak kendilerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdiler. Şimdi sıra Malatya'da. Çok şükür şu ana kadar taraftarımız maça yoğun ilgi gösteriyor. Sadece kale arkasında yerimiz kaldı. İnşallah maç gününe kadar kale arkası biletlerini satıp dolu tribün önünde takımımızı destekleyeceğiz. Bugüne kadar maddi manevi desteğini hiç bir zaman esirgemeyen bakanımız Bülent Tüfenkci'ye, milletvekilimiz Öznur Çalık’a ve bu kulübün buralara gelmesinde büyük maddi manevi desteği ve emeği olan belediye başkanımız Ahmet Çakır'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

Taraftarların yoğun ilgisi ile birlikte Evkur Yeni Malatyaspor store açılışı, Başkan Adil Gevrek, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın kurdele kesimiyle yapılarak, satışlara başlandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ferhat (6 yıl önce)
    mstore de hersey vardı yms storede belırlı urunler var sadece
    0
    0
    Yanıtla