SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Cumartesi Günkü Rakibi Mersin'de İstifa

0
Güncellendi - 2017-01-19 01:12:18
EYMS'nin Cumartesi Günkü Rakibi Mersin'de İstifa
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Cumartesi günkü rakibi Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, istifa etti. Sosyal paylaşım sitesi üzerinden istifası ile ilgili açıklama yapan Şimşek, "Bana ve ekibime vaat edilenler maalesef yerine getirilmedi" dedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, transfer tahtasının açılmamasından dolayı istifa etti. Sosyal medya hesabından istifa ile ilgili açıklama yapan Şimşek, 92 yıllık köklü takıma ekibiyle büyük bir heyecan ve hevesle geldiğini, geçmişte olduğu gibi önemli başarılara imza atmak için buraya geldiklerini ifade etti. Geldiklerinde takımın olumsuz durumu ne olursa olsun yine de inanarak yola çıktıklarını vurgulayan Şimşek, "Bana ve ekibime vaat edilenler maalesef yerine getirilemedi. Takımın da aldığı olumsuz sonuçlardan son derece üzüntü duymaya başladık. Yönetimimiz, transfer tahtasını açamadığı ve bize verdikleri sözleri yerine getiremediği için üzülerek de olsa Mersin İdmanyurdu Kulübünden ayrılma kararı aldım. Kısa süre de olsa birlikte çalıştığım futbolcularıma, kulüp yönetimine ve taraftarlarımıza emekleri için teşekkür ederim" dedi.

"Yusuf hocanın anlaşmasında transfer tahtasının açılması şartı vardı"

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Tekin, "Yusuf hocanın anlaşmasında transfer tahtasının açılması şartı vardı. Hocamızla uzun süre konuştuk ikna etmek için ama başaramadık. Tabi sonuç itibariyle verdiği karar kendisinin kararı" diye konuştu.

Mersin, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    İnşallah ters tepmez. Bu durumdaki takımlar dip yapmadan bir iki maç patlama yapabiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Yerinde bir karar Yusuf hoca neyapsın mersine yöne başladılar tersine gitmeye
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Al başını git kadıya... Şimdi n'olcak bilir misiniz. Ligin dibine yerleşmiş bu takımın istifa eden teknik direktörü yerine alınacak olan ya da idareten takıma bakacak olan yeni kişinin gözüne girmek isteyen veya eski teknik direktör döneminde şans bulamayan belki de küskün olan futbolcuların Malatyaspor maçında kendini göstermek istemeleri bizim en büyük dezavantajımız olacaktır...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla