SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Sakatlarında Son Durum

0
Güncellendi - 2017-11-08 03:28:17
EYMS'nin Sakatlarında Son Durum
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuike ile Aytaç Kara’nın tedavileri tamamlandı. Kara ve Azubuike, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları kapsamında takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Rahman’ın ise tedavisinde sona geliniyor.

Evkur Yeni Malatyaspor’da sakat oyunculardan müjdeli haberler gelmeye başladı. Sakatlıkları nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan orta saha oyuncuları Okechukwu Godson Azubuike ile Aytaç Kara’nın tedavileri tamamlandı. Her iki oyuncu, Perşembe günü Malatya’da başlayacak olan Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıkları kapsamında takıma katılacak. Ofspor karşılaşmasında sakatlanan sol bek Rahman Buğra Çağıran’ın durumunun iyiye gittiği açıklanırken, forvet oyuncusu Eren Tozlu’nun ise son kontrollerinin temiz çıktığı ve çalışmalara başlayabileceği kaydedildi.

EREN’İN KONTROLLERİ TAMAMLANDI, SAHALARA DÖNÜYOR

Sol dizinden sakatlanan Eren Tozlu, İstanbul’da gerçekleştirilen tedavi sonrası Malatya’ya döndü. Tozlu, takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyen golcü futbolcunun sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, “Sol dizinde tespit edilen zorlanma nedeni ile kısa süreli tedaviye alınan oyuncumuz Eren Tozlu, sağlık ekiplerimiz tarafından yapılan kontroller sonucunda takımla birlikte çalışabilecek” denildi.

AZUBUİKE TAKIMLA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK

Ligin 7.haftasında Malatya’da oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasının 44’ncü dakikasında sakatlanarak, oyundan çıkan ve arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edilen Azubuike, İstanbul’daki tedavi sürecinin ardından fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başlamıştı.

Süper Lig’de Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarında forma giyemeyen Azubuike, ligin 12.haftasında deplasmanda oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi takıma katılacak.

Evkur Yeni Malatyaspor’un sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamada, Nijeryalı orta saha oyuncusunun tedavisinin tamamlandığı belirtildi.

Tedavi süreci sonrası son kontrolleri yapılan Nijeryalı oyuncunun, Aytemiz Alanyaspor maçı için takımla çalışmalara başlayacağı kaydedildi.

AYTAÇ KARA’NIN TEDAVİSİ TAMAMLANDI, TAKIMLA SAHADA OLACAK

Evkur Yeni Malatyaspor’da bir müjdeli haberde orta saha oyuncusu Aytaç Kara’dan geldi. Fenerbahçe maçında sakatlanan Kara, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarında takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Ligin 8.haftasında İstanbul’da oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanan Kara, sol dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle 19 Ekim’de İstanbul’da ameliyat olmuştu.

Ameliyat sonrası yoğun bir tedavi programından geçen Kara, 4 haftalık sürecin ardından takıma dönüyor.

Evkur Yeni Malatyaspor sağlık heyeti, Kara’nın tedavi sürecine ilişkin, sol diz menisküs operasyonu sonrası tedavisi büyük ölçüde tamamlanan Aytaç Kara'nın Aytemiz Alanyaspor karşılaşması hazırlıklarında takımla çalışmalara başlayabileceğini açıkladı.

RAHMAN’IN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Evkur Yeni Malatyaspor’da Ofspor ile deplasmanda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur karşılaşmasında sakatlanan sol bek oyuncusu Rahman Buğra Çağıran’ın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Genç oyuncu, Ofspor ile oynana kupa karşılaşmasında, sakatlanarak yenini Aly Cissokho’ya bırakmıştı. Çağıran’ın yapılan tetkiklerinde sağ uyluk adalesinde yırtık tespit edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor sağlık heyeti tarafından yapılan açıklamada, Buğra’nın tedavinin devam ettiği ve durumunun iyiye gittiği, sahaya dönüşüyle ilgili ilerleyen günlerde açıklama yapılacağı kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • bekir (6 yıl önce)
    aytac sana ihtiyacımız var inşallah tez zamanda iyilişirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bence tam iyileşmeden Aytaç ve Azubuike nin Alanya maçında oynamaması gerekir.Hem diğer oyuncularada şans verilmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla