SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Sakatlarından Kötü Haber

0
Güncellendi - 2017-01-16 19:19:56
EYMS'nin Sakatlarından Kötü Haber
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da eksik futbolcuların çokluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Amutu, hafta içerisinde takımla çalışmalara başlamış ancak teknik direktör İrfan Buz tarafından Sivasspor maçında riske edilmemişti. Amutu’nun sakatlığı tamamen geçerken, bu oyuncunun görev verilmesi halinde Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi.

İKİ OYUNCU EN AZ 3 HAFTA YOK

Evkur Yeni Malatyaspor’da Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Dialiba ve Murat Akça’dan ise kötü haber geldi.

İki oyuncu mücadelenin ilk yarısında sakatlanmış ve oyuna devam edememişlerdi. Murat Akça, omuzundan yaşadığı sakatlık sonrası hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan tetkiklerden sonra iki oyuncudan da kötü haber geldi. Dialiba ve Murat Akça’nın en az 3 hafta takımdan ayrı kalacakları açıklandı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un fizyoterapisti Savaş Akkaya, Amutu’nun takımla çalışmalara katıldığını ve hazır durumda olduğunu belirtti.

“YOĞUN BİR TEDAVİ PROGRAMI UYGULUYORUZ”

Sivasspor maçında sakatlanan Dialiba’nın en kısa sürede sahalara geri dönmesi için yoğun bir tedavi programı uyguladıklarını kaydeden Akkaya, “Dialiba’nın baldır kasığında ikinci derecede yırtık bulunuyor. İyileşme süreci olarak ortalama 2-3 haftalık bir süreyi ön görüyoruz. Tabi yoğun tedavi süreciyle, tahminimiz iki haftada hazır hale getirmeye çalışacağız. Özel iğneler ve rehabilitasyon ile kasığın daha kısa sürede iyileşmesini sağlayacağız” dedi.

Akkaya, Murat Akça’nın omuz köprücük kemiğinde çıkma olduğunu kaydederek, “Eklemlerin operasyonsuz bir biçimde birbirine bağlanması için gerekli işlemler yapıldı. Ön görümüz milli takım arasından sonraki ilk maça onu da hazır hale getirmiş olacağız” diye konuştu.

Kaleci Vedat Kapurtu’nun iyileşme sürecinin devam ettiğini belirten Akkaya, “Vedat Kapurtu’nun rehabilitasyon süreci devam ediyor. Onun net bilgilerini şuanda vermek doğru değil. Çünkü ön çapraz bağı biraz daha zaman isteyen ve rehabilitasyonu kontrollü bir durum. Net bir ön görümüz şuan itibariyle yok” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • hasan (7 yıl önce)
    ilk yarıda da standı birşey yoktu kaliteniz ortada
    0
    0
    Yanıtla
  • YORGUN (7 yıl önce)
    Teknik Heyet Kara Kara Düşünüyormuş:)) yaa kardeşim sahaya fuul sağlıklı çıktığınız günleride gördük şimdide mersin maçının mazeretinimi hazırlıyorsunuz.bugün MALATYASPOR ile ilgili tüm haberleri okudum hepsi birbirinden komik ve yorumlar da tuzu olmuştu.yazık diyorum başka ne diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Stat iyi olsa Sivas içinde iyi olacaktı. O maç İstanbul'da oynansa kaç sivaslı maçı izler fkriniz var mı? Malatyaspor logolu kartların en az %80i Malatya'da satılmış. Sadece T.C. numarasına bakıp memleketine göre kısıtlama yapamazsın. Passonun öyle bir sistemi yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • sivas zemin olsa da mantalite olarak puan almaya gelmişti yani maç istanbulda da olsa oyun anlayışı değişmeyecekti taraftar konusunda da sivası ne büyüttünüz be istanbulda marmara derebeyleri var ki onları küçümseme onların malatyadaki derebeylerinden kat kat üstündür çıkarları yoktur çevreleri geniştir.. nüfusa göre olsaydı 600bin şehir merkezi nüfusuna sahip malatyanın 11bin kişik stadı tıka basa doldurması gerekirdi keza bu sivasın evinde oynadığı maçlar için de geçerli
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Stad sevicilere müjde olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru
    0
    0
    Yanıtla