SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin 'Sarı-Kırmızı' Maçlar Serisi Başlıyor

0
Güncellendi - 2017-12-04 23:01:30
EYMS'nin 'Sarı-Kırmızı' Maçlar Serisi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de geride kalan 14 haftada 16 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligde üst üste iki maçı kendi sahasında olmak üzere ilk yarıdaki son 3 maçını sarı kırmızı renkli takımlarla oynayacak.

Ligde haftalar ilerledikçe heyecan artıyor. Geride kalan 4 haftada 2 puan toplayan ve 4 maçtır gol atma başarısı gösteremeyen Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 15.haftasında Göztepe, 16.haftasında ise Galatasaray ile sahasında karşı karşıya gelecek.

Ligin 14.haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile 0-0 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor’da galibiyet hasreti 4 maça çıktı. En son ligin 10.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, ligde üst üste iki maçı sahasında oynayacak. Malatya ekibi, zorlu iki maçtan 6 puan çıkarıp, devre arasına hedeflediği puanla girmenin hesaplarını yapıyor.

EVKUR YENİ MALATYASPOR’DA SARI KIRMIZI GÜNLER

Süper Lig’de 14 haftalık bölümde 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6’da mağlubiyet alarak 16 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 15.haftasında 9 Aralık Cumartesi günü Göztepe ile karşı karşıya gelecek.

Malatya ekibi, Göztepe maçı sonrası 16.haftada ise yine sahasında 17 Aralık Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek.

Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de ilk yarının son 3 maçını sarı kırmızılı renkli takımlarla oynayacak. Malatya ekibi, ilk önce İzmir ekibi Göztepe ve İstanbul temsilcisi Galatasaray ile Malatya’da karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, ilk yarının son haftasında ise Kayserispor’a konuk olacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız