SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Transfer Gündemindeki İsimler

0
Güncellendi - 2017-01-18 01:00:36
EYMS'nin Transfer Gündemindeki İsimler
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Kabarık bir listeyle arayışlarını sürdüren sarı kırmızılılar, önceden görüştüğü birkaç futbolcudan haber bekliyor.

Ligin ikinci yarısı için şuana kadar Sezer Özmen ve Ahmet Aras’ı transfer eden Evkur Yeni Malatyaspor’da, Sivasspor maçı sonrası teknik direktör İrfan Buz, ‘transfer istiyorum’ diye serzenişte bulunmuştu. Tecrübeli teknik adamın bu serzenişine kulüp başkanı Adil Gevrek ‘transfer yapacağız’ demişti.

“SANTRAFOR, SOL BEK, ORTA SAHAYA TRANSFER İSTİYORUM”

Evkur Yeni Malatyaspor, kabarık bir listeyle arayışlarını sürdürüyor. Takımın teknik patronu İrfan Buz, Sivasspor maçı sonrası “İki oyuncu aldık. Transfer istemiyoruz diye bir şey yok. Tabi ki net bir şekilde hoca olarak bunu size söyleyeyim, transfer istedim, istiyorum da. Transfer istiyorum. Santrafor alınacak, sol bek alınacak, orta sahaya da adam istiyorum. Bunları yapmak durumundayız. Bu yarışın içerisinde olmak istiyorsak, bunları verdik. İstişare içerisindeyiz. Tabi kolay değil, yönetimimiz bu konuda çalışıyor. Biz isimleri de verdik. Alabileceğimiz a, b, c şıkkını da verdik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Bunların üzerinde durmamız gerekiyor. Yeterli diye bir şey yok, öyle bir şey söylenilmiyor. Tabi ki eksiklerimiz var” açıklamasını yapmıştı.

“DOĞRU İSİMLERİ ALMAK İSTİYORUZ”

Kulüp başkanı Adil Gevrek ise transfer çalışmalarının devam ettiğini, takıma doğru isimler kazandırmak istediklerini ifade etti.

Gevrek, “İki transfer yaptık. Yollarımızı ayırdığımız arkadaşlarımız oldu. 1-2 transfer daha yapmayı planlıyoruz, belki üçü zorlarız. Ama iki tane önemli transfer mutlak yapmamız lazım. Biz, yapacağımız transferleri, transfer yapmış olmak için yapmak istemiyoruz. Takıma gelecek arkadaşlarımızın mutlak bu takıma katkı sağlaması lazım. Yapacağımız transferler biraz geç olabilir ama önemli olan doğru transferi yapmaktır” açıklamasında bulundu.

GÜNDEMDE BİRÇOK İSİM VAR

Evkur Yeni Malatyaspor transfer çalışmalarını sürdürürken, birçok isim gündeme gelmeye devam ediyor.

Bu isimlerin başında TFF 1. Lig’de gol krallığı bulunan Aytemiz Alanyasporlu Jonathan Ayite (fotoğraftaki futbolcu). Bu futbolcunun transferi için teknik direktör İrfan Buz’un olumlu yanıt verdiği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Sarı kırmızılıların gündeminde Hollanda ekibi Twente’de forma giyen orta saha oyuncuları Shadrach Eghan ve Kyle Ebecilio’nun da olduğu öğrenildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mustafa (7 yıl önce)
    Başkan ne zaman transfer yapacaksın? Senin acemiligin 100 bin dolar eksik para harcama planların yüzünden takım puan kaybediyor. Sivas maçındaki 2 puan bu hafta neler olur bilinmez bu puan kayıpları senin pazarlıklarından daha önemli. Daha sonra ne kadar harcarsan harca bu puanları satin alamazsın. Halen futbolu öğrenemedin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Tantıverdi (7 yıl önce)
    Malatya bu yıl süper lige çıkamaz bence kimseyi almasınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (7 yıl önce)
    Fotoğrafta Aite'nin arkasında solda olan bir futbolcu car bence onu alalım.... :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Yalçın Aslan (7 yıl önce)
    Hadi Hayırlısı, bitsin artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Aite yılın trasferi olur baskannnnnn ses getirir geren Ken neyse yapılsın isteriz şampiyonluk için böyle lider bir forvete ihtiyaç var
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer (7 yıl önce)
    Shadrach Eghan kadroya giremiyor Kyle Ebecilio 2014/2015 sezonundan beri hiç bir maça çıkmamış çok güzel ayite de öyle diğer alınanlarda maalesef uzun zamandır futbol oynamayan futbolcular
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Haydi Malatya bu fırsat ı değerlendir
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (7 yıl önce)
    Hamit Altintopu alsinlar Malatya ya cok Faydasi Olur arti iyi Forma Satislari olur hemde Memleketinde Oynamis olur. Seyirci extra gelir onu Görmek icin
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Bu takıma ayite gibi tff 1.ligi çok iyi bilen bir forvet alınması gerçekten Malatyasporumuzu hedefe taşır ki bu takımın ihtiyaç duyduğu ve alınması muhtemel bir oyuncu inşallah yönetim bu oyuncuyu transfer eder. Duyumlarıma göre de bugün yada yarın transfer(ler) kamuoyuna duyurulacak anlaştıkları oyuncularla ilgili. Bu arada göztepe duymasın sakın :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    5 yabancı ile oynamak zorundayız. Yerli takviye lazım. Olası forvet, Azubike, Daliba ve Parreia ile 4 yabancı oluyor. 2 yabancı daha alırsak Mba ile 7 olur. 2 si tribünde oturmak zorunda. Sol bek veya orta sahadan birine mutlaka yerli biri transfer edilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • NECİB TAŞTAN (7 yıl önce)
    FUTBOLU Y.MALATYASPORLA SEVDİM.Beni dinlerseniz malatyaspor yönetimi mevcut kadro çok güzel ve yeterli..İsmi geçenlere boşuna para vermeyin....EREN TOZLU ÇOK İYİYMİŞ YENİ ANLAŞILDI.İLLADA ZENCİ OLACAKSA AMUTU YETER...BOŞUNA PARANIZI ÇAR-çur etmeyin...bolu-sivas maçı bu takımın şampiyon olacağını gösterdi...Buna inanın Eskişehir-Göztepe-sivas malatyanın yanında 2.lig takımı göreceksiniz farklı puan alıp şampiyon olacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltya44 (7 yıl önce)
    Göztepe duymasın hepsini almaya yola çıkar:)))
    0
    0
    Yanıtla