SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Transfer Listesinde O da Var

0
Güncellendi - 2017-05-27 22:59:39
EYMS'nin Transfer Listesinde O da Var
A- A+ PAYLAŞ

31 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele edecek olan Evkur Yeni Malatyaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. 11 yıl sonra Malatya’yı Süper Lig’e taşıyan sarı kırmızılılar, bonservisi Trabzonspor’da bulunan forvet oyuncusu Muhammet Demir’in yanı sıra Osmanlıspor’un Kamerunlu yıldızı Pierre Webo’yu gündemine aldı.

TFF 1. Lig’de çekişmeli geçen sezonun ardından Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de kalıcı olmak için kolları sıvadı. Transferde kabarık bir liste hazırlayan sarı kırmızılı yönetim, iki isim üzerinde yoğunlaştı.

İlk olarak hücum bölgesini güçlendirmek isteyen yönetim, bonservisi Trabzonspor’da bulunan Muhammet Demir’in transferi için bordo mavili kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. Son olarak Gaziantepspor’da forma giyen Demir’in Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giymeye sıcak baktığı iddia edilirken, bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.

Sarı kırmızılılarda listenin başında yer alan bir diğer isim ise Osmanlıspor’un golcüsü Pierre Webo. 35 yaşındaki Kamerunlu yıldızı listesine alan yönetim, Osmanlı’nın tecrübeli futbolcuyla 1 yıl daha sözleşme yapmak istemesi üzerine alternatif isimleri de gündemine almaya başladı.

HEM ATIYOR HEM ATTIRIYOR

1982 Bafoussam’da doğan Pierre Webo, ileri uçta forma giyiyor. 1,81 metre boyundaki Kamerunlu oyuncu, İspanya La Liga’da 226 karşılaşmada 47 gol 14 asist, Süper Lig’de 160 karşılaşmada 61 gol, 23 asist ile oynadı.

Gol yollarında oldukça etkili olan ve asistleriyle dikkat çeken Pierre Webo, İspanya ekiplerinden Osasuna’da 127 karşılaşmada 22 gol kaydederken, 1 asist yaptı. İspanya ekibi Mollarco’da 121 karşılaşmada 28 gol atan ve 15 asist yapan Kamerunlu forvet, Fenerbahçe formasıyla 89 karşılaşmada 33 gol atarken, 11 asist yaptı ve Osmanlıspor’a transfer oldu. Ankara ekibinde 58 maçta 16 gol kaydeden ve 7 asist yapan Pierre Webo, Medipol Başakşehir formasıyla 56 karşılaşmada 24 gol attı ve 10 asist yaptı.

3. LİGDEN ORTA SAHA OYUNCUSU..

3. Lig ekibi Düzcespor’da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Kerem Çağatay’ın Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaştığı iddia edildi.

Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’un da transfer etmek istediği Çağatay için devreye giren sarı kırmızılıların, genç orta saha oyuncusu ile el sıkıştığı öğrenildi.

Transferin büyük ölçüde bittiği ve genç oyuncunun yeni sezonda Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyeceği kaydedildi. Çağatay’ın Düzcespor ile 31 Mayıs 2018’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

3. Lig’de 29 karşılaşmada 2 bin 516 dakika görev alan genç oyuncu, 1 gol kaydederken, 8 sarı kart, 1’de kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe altyapısında yetişen Kerem Çağatay; Sancaktepe Belediyespor, Bayrampaşa ve Aydınspor 1923 takımlarının formalarını da giydi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • cengiz ist. (6 yıl önce)
    malatya bu futbolcuları alırsa süper ligde düşmeye en yakın takım olur..osmanlısporun futbolcusunu bu hafta seyrettim webo adam ancak tff birinci lig de oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    webonun bu saatten sonra malatyada yapabileceği tek iş yeni caminin yanında tespih satmaktır, onu da yedirmezler
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Benim bildiğim, önce hoca bulunur transferler de hocanın onayı veya tavsiyesiyle alınır. Ben irfan hocayla devam edilmesinden yanayım. Hazıs Almanyaya gitmişken oradan da bir kaç oyuncu getirir diye düşünüyorum. Orada alt liglerde genç ve kaliteli topçular var. Paraları boşa saçmadan akılcı transferler yapmalıyız. En önce hoca tabiki.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Aspor inanmayalim bu hoca gonderimez ntvspor trtspor gibi kanallara inanmak lazım.sahibi malatyalı ama çalıklar malatya ya hic bir anlamda katki yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat Tunç (6 yıl önce)
    Büyük ihtimal hoca gitmiyor yoksa bu transfer haberleri neyin nesi yada yeni hoca belli üçüncü ihtimal haberler yalan hoca olmadan transfer mi olur.Malatyamız için ne hayırlıysa inşallah o olur.Heyacanlı maçlar bizi bekliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (6 yıl önce)
    Hocanın bir yere gönderildiği yok. Ayrıca da Muhammed demir transferine olumlu bakmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Webo mu 76 asist yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Hocayı gönderiyor futbolcu alıyorlar bu nasıl yönetim şekli, takımın teknik direktörünün istediği oyuncular alınır sezon başından oyun stili belirlenir ona uygun futbolcular alınır
    0
    0
    Yanıtla