SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'nin Yeni Nijeryalısı 19 Yaşında

0
Güncellendi - 2017-05-30 17:47:40
EYMS'nin Yeni Nijeryalısı 19 Yaşında
A- A+ PAYLAŞ

Nijerya U23 Milli Takımında, Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Okechuwku Godson Azubuike ile birlikte forma giyen 19 yaşındaki savunma oyuncusu Muenfuh Seth Sincere’nin sarı siyahlı takımla anlaştığı öğrenildi.

Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı siyahlı yönetim,  Nijerya U23 Milli Takımında Azubuike’nin takım arkadaşı olan savunma oyuncusu Muenfuh Seth Sincere ile anlaşma sağladı.

Nijerya 23 Yaş Altı Milli Takım oyuncusu 19 yaşındaki sağ bek ve stoper Sincere Seth’i Antalyaspor’un teknik direktörü Rıza Çalımbay’da bir süre antrenmana alarak takip etmişti.

19 yaşındaki Sincere Seth stoper ve sağ bek mevkilerinde forma giyiyor. 28 Nisan 1998'de Nijerya'da doğan Seth, İlk profesyonel maçını Nijerya U23 takımında yaptı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    sadece milli oyuncu deniliyor, oynadığı takım yok mu bu oyuncunun?
    0
    0
    Yanıtla
  • a.krd (6 yıl önce)
    Defansa egemen korkmaz veya tarzında biri transfer edilirse hem takıma abilik yapar hemde takımda deneyimli oynamaya aç amatör ruhlu ve hırsı birilerine ihtiyaçı var. özellikle takıma sadıkın yanına sadıktan daha deneyimli birine ihtiyac var fikrim egemen korkmaz selamlar a.krdg
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Umarım Azubuike gibi kaliteli çıkar.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    bülent korkmaz ile anlaşılmış benden duyun
    0
    0
    Yanıtla
  • e.k. (6 yıl önce)
    umarım Azubuike gibi olur buda. Belkide Azubuike'yi takımda tutmak için yapılmış bir hamle de olabilir. Azubuike konusu dillerde devamlı bu oyuncunun yanlış bilmiyorsam seneye kontratı bitiyor. Bu yaz kendisiyle 4-5 yıllık yeni kontrat yapılıp uzatılmalı. Büyük takımlar aklını çeler ise bedavaya gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (6 yıl önce)
    şampiyonluk güzel anlayamadiğim son onbeş yılda nüfusunda malatya yazan bir tane profesyonel takımda onbirde resmi olan bir futbolcumuz yok.niçin neden niye birmilyon nufuslu malatyada futbolcu çıkmıyor virüs kimde alt yapı damı futbolcudamı yönetimdemi yoksa kaderimizmi....nijerya senegal afrikadaki gençlere rağbete devam....vahhhh vahhhh malatya futbolunaaaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman fırat Malatyalı onun kalmasını istiyoruz ayrıca Malatyalı gençlerden alt yapıdan futbolcu alınmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Fenerbahçedeki Mehmet Topal, Osmanlıspordaki Mehmet Güven ilk aklıma gelen Malatyalı futbolcular...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    İsabetli bir transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Azubuke satılmamalı perrearia sadık vebu tarz genç yetenekler monte edilerek tecrübelilerle harmanlanarak iyi takım kurmalıyıs
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    güzel transfer tecrübeli yerine böle genç yetenkleri almak daha mantıklı. ama bu gençlerin yanına tecrübeli 2 3 adam almakta fayda var.
    0
    0
    Yanıtla