SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'ye Ceza, Gevrek'in İtirazına Red

0
Güncellendi - 2017-12-21 17:47:36
EYMS'ye Ceza, Gevrek'in İtirazına Red
A- A+ PAYLAŞ

 Tahkim Kurulu, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in 3 ay hak mahrumiyeti cezasını onayarak, cezanın erteleme talebini reddetti.

  Tahkim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Evkur Yeni Malatya Spor Kulübü'nün, Kulüp Başkanı Adil Gevrek hakkındaki PFDK'nın 14.12.2017 tarih ve E.2017-2018/438 - K.2017-2018/515 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Duruşma isteminin reddine, Kulüp Başkanı Adil Gevrek'in, müsabaka hakemlerine yönelik hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT'nin 39/2. ve 39/3. maddeleri uyarınca 3 ay hak mahrumiyeti ve 100.000 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,  Erteleme talebinin reddine, oybirliği ile karar verilmiştir” denildi.

PFDK’DAN EYMS’YE CEZA

  Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Evkur Yeni Malatyaspor’a, Galatasaray karşılaşmasında ‘taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle’ kulübe 30 bin TL para cezası verdi.

  PFDK’dan yapılan açıklamada, “EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 17.12.2017 tarihinde oynanan EVKUR YENİ MALATYASPOR - GALATASARAY A.Ş. Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • gokler789 (6 yıl önce)
    federasyon paraları nasıl bol keseden dağıtacak kulüplerin sırtına vurarak en son fatih terime verdikleri maaşı hatırlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Merdiven boşlukları boş olması gerekirken dolu gözüküyordu. Ayrıca maç sonu soyunma odasına giden futbolculara maytap vb patlayıcılar atıldı. Bunlar yüzünden ceza verildi. Yazık. Sevinçlerimizi kulübümüzün ceza almayacağı şekilde yaşayalım inşaallah. Merdiven boşluklarını boş bırakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    olay vardıda bizmi görmedik, iki takım taraftarı bile atışmadı , bu ne lahana bu ne turşu
    0
    0
    Yanıtla
  • Önder (6 yıl önce)
    Amigolara dikkat edin. İstanbul Kadıköy’de neden ceza yediğimizi ve sonrasında neden yemeye devam edeceğimizi anlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram 44 (6 yıl önce)
    Vallahi TFF yankesici olmuş her maçımıza ceza ,Herhalde taraftar sevinmeyecek.yensek bile ağlaYACAĞIZ BU NEDİR BE YETER ARTIK 20 bin gelir oluyor 30 bin ceza yazıklar olsun TFF ye
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    Galibet aldığımız maçta bile ceza veriyorlar. Saha olayları neymiş ya! Nerde nasıl oldu yazında bilelim. Şiddet ve esefle TFF yi kınıyorum. TARAFTARLARIMIZIDA daha DİKKATLİ olmaya davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Her.macta.ceza.oduyoruz.izleyciler.okusun.yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (6 yıl önce)
    ben stadyumda izledim maçı saha olayları nerede oldu acaba göremedim ben , şu şu olaylar diye açıklasalardı iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Maç kaybediyoruz ceza maç kazanıyoruz ceza taraftar kazanilan maçta neden ceza yer. Bilet fiyatina itaraz ederler bune şimdi.
    0
    0
    Yanıtla