SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'ye İki Haftada 6 Puan Şoku

0
Güncellendi - 2017-06-15 03:55:23
EYMS'ye İki Haftada 6 Puan Şoku
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 53 puanla zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, son iki haftada 6 puan kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Ligde son olarak İstanbul’da oynadığı iç saha maçında Elazığspor’u 1-0 yenen sarı kırmızılılar, 27’nci haftada deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 kaybettikten sonra 28’nci haftada da sahasında Eskişehirspor’a 2-1 mağlup oldu.

Ligin 28’nci haftasını 3 puanla tamamlayan Eskişehirspor, Evkur Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 5’e indirdi. 28’nci haftada sahasında Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor’da hanesine 1 puan yazdırdı ve farkı 5’e indirdi.

TFF 1. Ligin 29’ncu haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek olan Giresunspor ise 28'nci haftada deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek, zirve yarışına ortak oldu. Çotanaklar, ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 7’ye indirdi.

İÇ SAHADA İKİNCİ MAĞLUBİYET

Evkur Yeni Malatyaspor, Eskişehirspor karşısında 2-1 kaybederken, iç sahada bu sezon ikinci mağlubiyetini almış oldu.

4’ü İstanbul’da olmak üzere bu sezon iç sahada 15 karşılaşmaya çıkan sarı kırmızılılar, 10 karşılaşmada galip gelirken, 3’ünde berabere kaldı ve 2’sini kaybetti.

Evkur Yeni Malatyaspor, mağlup olduğu 2 iç saha maçını da Malatya İnönü Stadı’nda oynadı. Sarı kırmızılılar, Ligin 14’ncü haftasında Bandırmaspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

Malatya ekibi, İstanbul’da oynadığı 4 iç saha maçının ise tamamını kazanarak, 12 puan toplamasını bildi.

Evkur Yeni Malatyaspor, 33 puanla sahasında şuana kadar en çok puan toplayan takım olma unvanını elinde bulunduruyor.

FOTOĞRAF: E.Yeni Malatyaspor'un Eskişehirspor maçına çıkan kadrosu (Mehmet GÖRESİYE)

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • muhammet (6 yıl önce)
    es es macında yenilme sebebimiz azu nun olmayısı baska birşey degil tum maclarda bizim arkayı toplayan azubuikeydi.o olmayınca cöktü sistem.bu hafta toplar azu merak etmeyin sakatlanmasın yeterki.. 3 mac daha oynasın bize yeter...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafak (6 yıl önce)
    Arkadaşlar malatyaspor hepimizin takımı istanbul ankarası yok malatyalıların takımı gğn birlik günü 5 lira 30 lira bunlar abes muhabbetler takım da,azubueke olmayınca ahenk bozuldu kim zemin diyosa,rakipte aynı zeminde oynadı sedat ağça ferhat kiraz olnadı irfan hocam elazığ maçında rahman buğra sol kanadı güzel götürdüneden oyynatmadın1.0 ke telaş niye 1 .0 döner 2 yi yedik hocamm amutu da,sorun ne bizim puan yada puanlara ihtiyacımız var giresun ümraniye eskişehir sivas geliyoo malatya taraftarı sizinlee
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Göztepe maçında ceza alırsak galip gelebiliriz belki. Futbolcu kardeşlerimiz çıplak gözle galibiyeti tattırmak istemiyor taraftara. Elazığspor 1-1 berabere kalıyor taraftarları etmedik küfür bırakmıyor futbolcularına. Şampiyonluk yolunda yara aldığımız halde hem de kendi rakibimize kedi evimiz ve kendi taraftarımız önünde yeniliyoruz. Takıma karşı en ufak bir hakaret olmadığı gibi maç bittikten sonra İrfan hocayı tribüne çağırıyoruz. Her gecenin bir sabahı vardır. Ben umutluyum sizde yitirmeyin umudunuzu. Her maçı kazanacağız diye bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Sorun ne sahada ne hoca da ne de taraftarda. Sorun futbolcular ile yönetim arasında arkadaşlar. Başkan kesenin ağzını açmazsa bırakın şampiyonluğu play-off'a kalsak şükredin. Futbolcular maçtan evvel ısınırken taraftar sevgi gösterisinde bulunmak için tribüne çağırıyor, zorla geliyorlar. Sanki cenaze evinden çıkıp düğüne gelmiş gibiydiler. 1 hafta da ne değişti. 1-2 tanesi formsuz olur anlarım ama tüm takımın kötü olmasının bi izahı olsa gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    Takımın maçlarını Istanbul'da da seyreden ve Malatya'da yaşayan bir taraftar olarak, dün sadece Malatya taraftarının önemli bir kısmının bu takımı haketmediğine kesin olarak karar verdim. Neden mi? 1.İstanbul karşılıksız seviyor, malatya iyi gün dostu 2.İstanbul sadece tezahürat ediyor, malatya'da 2. dk da küfür, 10 dk. da çakmak atışları başlıyor. 3. Malatya'da 5 lira vererek 5 dk da sahaya ulaşan, istanbul'da 30 lira verip 2 saatte stada ulaşandan daha fazla fedekarlık yaptığını zannediyor. 4. İstanbul futbolcu performansını sorguluyor, Malatya'da herkes teknik direktör. Konunun özüne gelince, İstanbul'daki Malatyalıya neden memleketine gelmiyorsun dediğimizde, Malatya'nın lafıyla sözüyle uğraşacağıma uzaktan severim daha iyi diyor. Yani Malatya'da laf çok, destek ise sadece iyi günde... Bu takım süper ligi haketmiyor diyenler, önce bu takım bu memleketi hakediyor mu diye iğneyi kendilerine batırmalıdırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut Öztürk (6 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Ben de İstanbul'da oturuyorum lütfen konuyu özünden saptırmayalım. Bu takım Malatya"nın ve tüm Malatyalıların tanımıdır. Şu an birlik ve beraberlik içinde olup avantajımızıı kullanmamız lazım birbirimizi suçlamayalım mevzuyu başka başka yerlere çekmeyelim. Unutmayın Eskişehir maçı sonrası bu taraftar takımı alkışlayarak soyunma odasına gönderdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha iyi özetlenemezdi. tebrikler, mükemmel yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (6 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    tebrik ederim çok doğru bir tespit. eskişehir evinde 4 yedi 5 yedi 9 puan geriye düştü ama seyirci hep destekledi hep takımın yanındaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    ayrıca acilen adak kesilmeli, somuncubaba ve diğer türbelere gidilip dua edilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    bundan sonraki iç saha maçları istanbul'da oynansın. malatya'da büyü var. topçularda suç yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim. (6 yıl önce)
    Maç iki ayrı statda oynanmadı.Stat zeminini her iki takımda eşit kullandı.Yanlız Eskişehir oynadı, bizimkiler resmen sefilleri oynadılar.Takım çökmüş,bitmiş.Cefakar ve minnettar seyircimiz dışında hiç bir şeye üzülmüyorum.Bu takım ne yapmaya çalışıyor anlamak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Puan kayıplarının başlangıcı durun bakalım .daha neler olacak zamanında sayın BUZ u eleştşrdiğimizde takım iyi oyun ıynamıyor dediğimizde hocaya toz kondurmayan arkadaşlar oynanan oyundan menmunmu acaba ...!bu takım bu oyunla şampiyon olsa ne olacak..!kaliteli oyunla seyiecisini arkasına alamayan bir takım nereye kadar giderse gitsin sonuç hüsrandır.Sayın Buz son haftalarda güzel gözlük çerçevesi reklamı yapıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (6 yıl önce)yorgun isimli kullanıcı yorumuna
    tebrik ederim çok doğru bir tespit. eskişehir evinde 4 yedi 5 yedi 9 puan geriye düştü ama seyirci hep destekledi hep takımın yanındaydı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (6 yıl önce)Çöşnüklü isimli kullanıcı yorumuna
    Yorumum zeki kardeş içindi sana değil Yorgun sen saçmalamışsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan doğan (6 yıl önce)
    Sayın başkanim takımı tek tek dinleyiniz problemi bulunuz bu takım kasıtlı olarak oynamıyor Malatya şehri ile alay gecmesinler bazı oyuncular kırmızı kart görmek için her şeyi yapıyorlar bu takımda futbolcuların sorunları olmasa böyle oynamazlar bu saatten sonra iş yönetim kuruluna ve başkanımıza düşüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YÖS (6 yıl önce)
    Saha zemininin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Sahaya kenetlenmiş bir görüntü yansıtamadığımız maçlar. Sivasın bu hafta berabere kaldığı maça baktığımızda kenetlenmiş bir hücum vardı, bu bizde olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla