SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'ye PFDK'dan 'Bayrak' Cezası Çıktı

0
Güncellendi - 2017-10-20 03:02:34
EYMS'ye PFDK'dan 'Bayrak' Cezası Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

  • Fenerbahçe maçı için stada kulüp bayrağı götürmeyi unutan yöneticilerden dolayı EYMS'ye PFDK'dan para cezası çıktı

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), geçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da oynanan ve Fenerbahçe'nin 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan maç için, stada asılmak üzere kulüp bayrağını götürmeyi unutan yöneticilerin bu duyarsızlığı sonucu Evkur Yeni Malatyaspor kulübüne 15 bin lira para cezası verdi. Kurul, 'kötü ve çirkin tezahürat' nedeniyle ise ihtar cezası verilmesini kararlaştırdı.

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki maçla ilgili talimat ve statüye aykırı hareketleri saptanan EYMS taraftarı ve kulüp için verilen cezalar şöyle açıklandı:

"EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübünün, 15.10.2017 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - EVKUR YENİ MALATYASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN G VE H bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada EVKUR YENİ MALATYASPOR Kulübünün, eşgüdüm toplantısında kulübün tescilli renklerinden oluşan bayrağının stadyum müdürüne teslim edilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,.."

FENERBAHÇE'YE..

Bu arada, aynı maçta ev sahibi takım taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle Fenerbahçe kulübüne de para ve tribün blokajı cezası verildi.

PFDK'nın Fenerbahçe'ye verdiği cezaya ilişkin açıklama da şöyle:

"FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 15.10.2017 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - EVKUR YENİ MALATYASPOR Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan OKUL AÇIK TRİBÜN C,D,E,F ve MARATON TRİBÜN H bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,"

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • AYTAÇ (6 yıl önce)
    şu cezaya bak yaaa.... yönetimin süperlig yönetimi olmadığı burdan belli. ne basit ceza bee. ve gülünç... stad da kale arkalarını açmaya aciz bi yönetim.. ve sosyal aktivitesi olmayan bi yönetim
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (6 yıl önce)
    kardeşim 10 tl verin yani maça
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Takımın yöneticisi yok.15000 lira ceza yöneticilerin hatası.Bırakın bu işi yapamıyorsunuz.Önüne kim gelirse yönetici oluyor.Hiç biriniz bu işten anlamıyorsunuz.Yazıklar olsun.Bir flamalar ceza yiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Ceza manyağı olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (6 yıl önce)
    bayrak unutma cezası nedir :) adama gülerler
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (6 yıl önce)
    adil gevrek cebinden ödesin maçın bilet fiyatları çok uçukk
    0
    0
    Yanıtla