SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'ye Teşekkür Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-12-21 00:56:28
EYMS'ye Teşekkür Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor ile Galatasaray arasında oynanan Süper Lig 16.hafta karşılaşmasının özel misafirleri, kendilerini misafir eden sarı kırmızılı kulübe teşekkür ziyaretinde bulundu.

  Süper Ligin 16.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor’un Galatasaray’ı 2-1 yendiği karşılaşmada özel misafirler vardı. Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün davetlisi olarak maçı izleyen özel sporcular, Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın’ı ziyaret etti.

  Maçın başından sonuna kadar ellerindeki bayraklarla takıma destek veren özel sporcular, 2-1’lik galibiyetle birlikte büyük bir sevinç yaşadı. Keyifli bir gün geçiren özel sporcular, kendilerine maça girişte kolaylık sağlayan Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

“KAPIMIZ SİZLERE HER ZAMAN AÇIK”

  Özel sporcuları ağırlayan kulüp müdürü Selçuk Günaydın, kapılarının her zaman özel sporculara açık olduğunu ifade etti.

  Günaydın, “Bize güç veren, uğur getiren dostlarımız Galatasaray maçı sonrası teşekkür etmek için kulüp tesislerimize geldiler. Sessiz Adımlar Kulübü down sendromlu şampiyon sporcular, maç öncesi ve esnasında çok eğlendiklerini ve mutlu olduklarını ifade ettiler. Bizde onların mutlu olmalarından mutlu olduk” dedi.

  Özel sporcuları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Günaydın, "Sizler bize uğur getiren dostlarımızsınız, her zaman başımızın üstünde yeriniz var, kapımız size sonuna kadar açık. Geldiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuşu.

  Antrenör Ali Karaca ise Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, kulüp müdürü Selçuk Günaydın, idareciler, teknik heyet ve futbolculara kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

  Özel sporcuların keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Ne zaman arasak desteklerini ve ilgilerini bizden esirgemiyorlar. Toplam 33 sporcumuz ile Galatasaray maçında takımımızın yanında olmak istediğimizi ifade ettik ve kulüp yetkilileri de bizi en iyi şekilde ağırladılar. İlgi ve alakalarından dolayı başta kulüp müdürü Selçuk Günaydın´a ve tüm kulüp yetkililerine teşekkür ediyoruz.”

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız