SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eyyvah Eyvah

A- A+ PAYLAŞ

Gösterim tarihi : 26 Şubat 2010
Yönetmen : Hakan Algül
Oyuncular : Ata Demirer , Demet Akbağ , Salih Kalyon
Senaryo : Ata Demirer
Müzik : Fahir Atakoğlu, Serkan Çağrı
Görüntü yön. : Gökhan Atılmış
Tür : Komedi
Süre : 103 dk.
Yapım yılı : 2010
Ülke : Türkiye
Dağıtıcı : UIP

Hüseyin (Ata Demirer), Trakya’nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır.

Hayatta iki büyük aşkı vardır: Klarnet çalmak ve Müjgan! Tam Müjgan’la da müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır.

Seyircinin kahkahalarla izleyeceği macerasında Hüseyin’e İstanbul’da önce klarneti destek olacaktır sonra da şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ).

İstanbul’un gece klüplerinde fırtına gibi esen ve albümü için heyecanla çalışan Firuzan’ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin’le tanışınca ise hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız