SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Eyyvah Eyvah'ı İzlediler

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman takımlarından Malatyaspor ve TFF 3. Lig 5. Klasman Grubu takımı Malatya Belediyesporlu futbolculara "Eyyvah Eyvah" adlı film izletildi.

Yeşil Sinema'da buluşan iki takım teknik heyet ve oyuncuları bu hafta oynayacakları karşılaşmalar öncesinde stres attı.

Konuyla ilgili bilgiler veren sinema yönetim kurulu üyesi Murat Yeşil, "Şeref verdiler. İkisi de memleketimizin takımı ve sahip çıkacağız. Her esnaf buna mecbur, bu bizim sevdamız. İki takımımızın da özellikle morallerinin yerine gelmesi için komedi filmi seçtik. Bundan sonrada bunu devam ettireceğiz. Her zaman bekleriz" dedi.

Malatyaspor Genel Menajeri Cem Yücel ise, organizasyondan dolayı sinemaya teşekkür ederek, "Futbolcularımızın kafalarını dağıtmaları ve hoşça vakit geçirmeleri açısından güzel bir organizasyon oldu. Bunun devamını da bekliyoruz. İnşallah burada yapılan organizasyon hafta sonu da karşılaşmalara yansır ve her iki takımda galibiyetle sahadan ayrılır" diye konuştu.

Malatya Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Ali Özkan da, "Ligin son haftaları yaklaştıkça stresli maçlara çıkacağız. Maç öncesinde oyuncularımızın kafalarını dağıtmaları açısından böyle bir organizasyon çok iyi oldu. Ben organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra eyvah eyvah demeyiz de, şampiyonluk şarkıları söyleriz. Malatya'da eyvah eyvahları değiştirip, futbolumuzun yükselmesi adına olumlu şeyler yapacağız" şeklinde konuştu.

Malatya Belediyespor Takım Kaptanı Engin Fırat ise, "Malatya'nın iki güzide takımı burada buluştu. Malatyaspor ve Malatya Belediyespor kardeşliği var. Bu dışardan farklı görünse de, hepsi bizim arkadaşlarımız. Hafta sonu maç oynayacağız, bunun öncesinde stres atacağız" diye konuştu.

Malatyaspor Takım Kaptanı Mehmet Yoldaş da, organizasyonu düzenleyen herkese teşekkür ederek, "Her iki takımda Malatya için mücadele ediyor. Malatya Belediyespor'a hafta sonunda oynayacağı karşılaşma öncesinde başarılar diliyorum. Biz de son haftalarda iyi mücadele ediyoruz. Elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Buğra Dinler, "Güzel bir organizasyon, futboldan uzak bir gün geçirelim dedik. Stres atacağız. Buna da ihtiyacımız vardı. Bugün futbol da oynamayacağız futbolda oynamayacağız" ifadesine yer verdi.
Malatyaspor'un ileriye dönük orta saha oyuncusu Mert Güneş ise, "Sinemaya arada bir gidebiliyoruz. Bu tür organizasyonlar bizim açımızdan çok iyi oluyor" dedi.

Malatya Belediyespor'un defans oyuncusu Samet Yeniceli de, böyle organizasyonların stresli maçlar öncesinde kendileri için faydalı olduğunu kaydederek, "İki takım açısından önemli maçlar var. Bu organizasyon çok sevindirici ve bunun her iki takımada iyi geleceğine inanıyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız