SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ezber Bozuyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Milletvekili adayları Akçadağ ilçe merkezi ile bağlı olan bazı bölgeleri ziyaret ederek, vatandaşlarla biraraya geldi..

CHP'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"CHP Milletvekili Adayları Veli Ağbaba,Ali Dağdelen,Dila Boztepe ve Erol Bingöl Akçadağ, Bahri, Kürecik, Kozluca, Darıca, Kotan Gölü Köyü,Aydınlar Köyü,İlçe ve beldelerini ziyaret ederek halk ile bir araya geldiler.

Burada ilk olarak esnafı gezen Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekilleri Adayları halkın yoğun sevgi seli ile karşılaştılar.

Yapılan ziyaretlerde konuşan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba “Biz mazot’un ÖTV sini kaldırarak mazot fiyatını yarı yarıya indireceğiz bu ne demek çiftçinin elini rahatlatmak demek ve yine gübredeki ve ilaçta ki vergileri kaldırarak çiftçinin elini rahatlatacağız. Biz diyoruz ki primleri önceden vereceğiz fiyatları önceden açıklayacağız örneğin insanlar hemen borçlu olduğu için kayısısını hemen dalında iken satmak zorunda kalıyor bunun önüne geçmek için insanlarımıza faizsiz kredi vereceğiz geri ödemek şartı ile ürünü para ettiğinde satacak bunun da kayısının fiyatını önemli ölçüde arttıracağını düşünüyoruz.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız biliyorsunuz Malatya’nın Milletvekili sayısı 2002 de 7 iken şimdi 6 ya düştü bunun anlamı büyüktür arkadaşlar,şimdi bu kabuğuna çekilen tarımı yok edilen işsizliğin arttığı bir ülkede uygulamaya çalıştığımız çok önemli birkaç projemiz var.

Çok iddialı bir sözümüz var diyoruz ki biz Aile Sigortasını hayata geçireceğiz bu Aile Sigortası bizim icat ettiğimiz bir şey değildir,bu çağdaş Avrupa Ülkelerinde uygulanan birşeydir.

Brezilyada işsizliği sıfıra düşüren bir sigorta uygulamasıdır ve bizimde 1976 da altına imza atmış olduğumuz bir sözleşmede yer alan bir uygulamadır.

Aile sigortası Fakir fukarayı Devletin ve Siyasetçinin önünde eğilmekten kurtarıyor Aile Sigortası Kurumu ile Fakir olan yurttaşlarımıza en az 600 TL para vereceğiz ve bu miktar 1,250 TL ye kadar çıkacak,Aile Sigortası Projesi bir sosyal devlet projesidir.

Yeni yönetim ile 22 Mayıstan buyana değişen yönetim ile ezber bozmaya devam ediyoruz biz diyoruz ki taşeronlaşmayı ortadan kaldıracağız bütün işçilerimizi sigortalı yapacağız.

Mazot fiyatını yarı yarıya indireceğiz bu herhangi bir kimsenin sözü değil bu Partimizin ve Kemal Kılıçdaroğlunun sözüdür.

Geçmişte işlenmiş olan suçların ve cinayetlerin hesabını Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında soracağız partimizin bir önerisi var Hakikatler Komisyonunu kuracağız ve geçmişteki faili meçhullerin hesabını soracak Cumhuriyet Halk Partisi” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Ali Dağdelen “Cumhuriyet Halk Partisi bildiğiniz gibi yeni bir vizyon ile çıkıyor bu parti yıllardır özlemini çektiğimiz evrensel,sosyal demokrasi ilkelerine sahip bir parti olacak bu parti bizim gururumuz olacak,göğsümüzü kabartarak biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz diyeceğiz.

Yeni Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir yılda yapmış olduğu ilerde neler yapacağının garantisidir.Ben bu anlamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasi anlamında,soysal devlet anlamın da,yargı anlamın da vermiş olduğu sözler var Sayın Kemal Kılıçdaroğlunun halka verdiği 41 sözü eğer incelerseniz orada çağdaş ülkelerin çağdaş demokrasinin izlerini ve birebir kendisini göreceksiniz,bizim özlemimiz çağdaş demokrasi çağdaş Türkiye’dir.

Bizler çağdaş ülkelerin insanları gibi onurlu yaşamayı hak ediyoruz inşallah milletimiz halkımız teveccüh gösterir biz de insan onuruna yakışır bir ülkede yaşarız” diye konuştu.

Ardından söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Adayı Erol Bingöl “Bizi sadaka veren bir devlet haline dönüştürdüler insan onuruna yakışır gerçek demokratik ve sosyal demokratik hukuk devletine dönüştürmek için biz ve arkadaşlarımız,Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığın da yola çıktık hepinizin bize bu yolda yol arkadaşlığı yapmanızı istiyoru”diye konuştu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız