SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ezilenin Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:06:55
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Türkiye’nin her yanında nerede mazlum, nerede ezilen varsa onların yanında yer almaya çalışıyorum” dedi.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Yazıhan İlçe Başkanı İbrahim Arduç, Belediye Başkan Adayı Seyfi Sofu, Disiplin Kurulu Üyesi Yakup Korkmaz ile birlikte Yazıhan’a bağlı Karaca Köyü’nü ziyaret etti.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, ziyarette yaptığı konuşmada, Karacalı olmakla her zaman onur duyduğunu söyleyerek, “Karaca diyince akla, okuyan, sorgulayan, incinse de incitmeyen, her zaman Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, son 100 yılın en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden hiç sapmayan bir köy” diye konuştu.

“Türkiye’nin her yanında nerede mazlum, nerede ezilen varsa onların yanında yer almaya çalışıyorum” diyen Ağbaba, Ergenekon davasında tahliye olan, İlker Başbuğ’un, Tuncay Özkan’ın, Mehmet Ali Çelebi’nin kendisini aradıklarını ,‘Bugün Ergenekon’a sahip çıkmak kolay, dün Ergenekon’a sahip çıkmak zorken, sen gelip bize sahip çıktın’ dediklerini ifade etti.

Köy muhtarı Hüseyin Koç ise 30 Mart yerel seçimlerinin herkesi yakından ilgilendirdiğini belirterek, Karaca Köyü’nün geçmişte olduğu gibi gelecekte de Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek vereceğini söyledi.

CHP Yazıhan Belediye Başkan Adayı Seyfi Sofu ise seçim çalışmaları hakkında bilgiler vererek, köy köy dolaştıklarını, büyük destek gördüklerini, seçimlerde Karaca Köyü’ne sonuna kadar güvendiklerini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız