SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ezilmedim, Eğilmedim'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Defterdarı Erdoğan Ergün, emekli olmak için dilekçesini verdi.

Malatya'da 3 yılı aşkın süredir görev yapan Defterdar Erdoğan Ergün'ün, 16 Ekim 2009 tarihi itibariyle emekli olacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ergün, "5 Kasım 1968 tarihinde memuriyet hayatına başladım. Bu süre zarfında Maliye teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yaptım. 6 yıl memuriyet, 11 yıl müdürlük, 3 yıl Defterdar Yardımcılığı, 21 yıl Defterdar olarak 41 yılı aşkın görevimi herhangi bir olumsuzluk yaşamadan, alnımın akı ile tertemiz tamamlamış olmanın huzur ve mutluluğu içindeyim" dedi.

Emekli olduktan sonra memleketi olan Gaziantep'e yerleşeceğini belirten Ergün, "Kalan ömrümü Allah izin verirse çocuklarım ve torunlarımın yanında tamamlamayı planlıyorum. Bu vesile ile tüm meslektaşlarıma mutluluk, başarı, sağlık ve uzun ömür hayırlı emeklilikler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerini kullandı.

Ergün, 3 yılı aşkın süredir hizmet verdiği Malatya'daki çalışma arkadaşlarına da veda ederken şunları söyledi:

"Malatya İlinde 3 yılı aşkın bir süre içinde yoğun ve verimli geçen çalışma birlikteliğimiz süresince çok işler yaptığımız kanısındayım. Defterdarlıktaki gayretli, yorucu aynı derecede verimli çalışmalar süresince, siz değerli arkadaşlarımı hep yanımda buldum ve de destek gördüm. İyi ve kötü günlerimiz oldu. Mutlulukları sizlerle hüznü kendimle paylaştım. Şüphesiz yapamadığım konular olmuştur, ama ezilmedim, eğilmedim şahsım ve teşkilatımın onurundan ve şahsiyetinden bir parça dahi koparılmasına müsaade
etmemeyi kendime prensip edindim. Diğer İllerde olduğu gibi Malatya İlinde de başarılı olup olmadığımı sizlerin ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Dostluklarımız bundan sonrada devam edecektir. Emeklilik nedeniyle ayrılışımda gönlüm sizlerle beraberdir. Bu duygular içerisinde sizlere veda ederken gösterdiğiniz yakınlığa teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız