SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe Jesti

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatya Spor'la kupa maçı oynamak üzere Malatya'ya gelen Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Asbaşkanı Mithat Yenigün, Malatya Valisi Ulvi Saran'ı makamında ziyaret etti. Bu arada, Fenerbahçeli yöneticiler, Battalgazi'de 100 öğrenciye eşofman hediye ettiler.

VALİYİ ZİYARET..
Ziyaret esnasında bir konuşma yapan Vali Ulvi Saran, "Fenerbahçe gibi Süper Ligimizin önemli takımlarından birini Malatya'da görmek bizim için güzel bir vesile. Malatya, büyük isimlerle olmaya layıktır. Her zamanda öyle olmuştur. Takımımızın başarı grafiğinin düşmesiyle büyük takımları ilimizde görme imkânımız olmadı. Böyle bir aradan sonra önemli bir günü yaşıyoruz" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün ise, "Süper Lig'deyken Malatya'ya sık sık geliyorduk. Şimdi tesadüfen kupa maçı için geldik. Her zaman arzu ettiğimiz gibi bir dostluk maçı olur. Her iki takımada başarılar diliyorum" diye konuştu.

100 ÖĞRENCİYE EŞOFMAN..
Valilik ziyaretinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı ve Malatya Fenerbahçeliler Derneği yönetimi Battalgazi İlçesi'ne geçti. Battalgazi İlçesi'nde Hüseyin Fatih İlbak İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 100 öğrenciye, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından eşofman hediye edildi.

Eşofman hediyesi için düzenlenen törende bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Mithat Yenigün, "Yalnızca bir spor kulübü olmadığımızı her vesileyle söylüyoruz. Bunu da hareketlerimizle ispatlamaya çalışıyoruz. 10 bin öğrencimizi giydirmiş durumdayız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız