SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta karşılaşmasında Yeni Malatyaspor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Basına kapalı tutulan antrenmana Joseph Yobo, Selçuk Şahin ve Okan Alkan da katıldı. Fenerbahçe kafilesi bugün saat 16.00'da Malatya'ya hareket etti ve 17.30'da Malatya'ya vardı.

Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra, oyuncular iki grup halinde top kapma ve pas çalışması yaptı. Antrenman, dar alanda yapılan taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları ve rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir takımla birlikte çalışmalara katılamayan futbolcular Joseph Yobo ve Selçuk Şahin, bugün yapılan antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Bir süredir U19 Milli Takımı'nda bulunan Okan Alkan da antrenmana katıldı.

Issiar Dia, Gökhan Gönül ve Daniel Güiza, takımdan ayrı olarak, sahada ve salonda yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bağırsak enfeksiyonu geçiren Cristian Baroni ise antrenmanı çıkmadı ve tesislerde tedavi gördü.

Bu antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, bugün saat 16.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Malatya'ya hareket etti. 17.30'da Malatya'ya ulaşan kafile, havaalanında Malatya Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri ve bir grup taraftarca çiçekle karşılandı. Bazı taraftarlar futbolcularla fotoğraf çektirip, imza aldı. Kafile, daha sonra polis korumasındaki otobüsle Ramada Oteli'ne geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız