SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe Yenildi, Sadık Göz Doldurdu

0
Güncellendi - 2019-01-18 04:38:32
F.Bahçe Yenildi, Sadık Göz Doldurdu
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında deplasmanda Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a 1-0 yenildi.

Fenerbahçe, kupada 26 maç sonra deplasmanda mağlup

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 26 maç aranın ardından deplasmanda yenildi.

Sarı-lacivertliler, son mağlubiyetini 8 yıl önce 13 Ocak 2011'de Yeni Malatyaspor'a karşı 2-1'lik skorla yaşamıştı.

Fenerbahçe, bu süreçte 17 galibiyet ve 9 beraberlik almıştı.

Sadık göz doldurdu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sadık Çiftpınar, Ümraniyespor karşısında etkili bir performans ortaya koydu.

Sarı-lacivertlilerin ara transfer döneminde Evkur Yeni Malatyaspor'dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki oyuncu, ilk resmi maçında oynadığı futbolla göz doldurdu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın 90 dakika sahada tuttuğu Sadık, yerinde müdahaleleriyle dikkati çekti.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Vahap (5 yıl önce)
    Eyyup adlı yazan ne 5 kişi. Fener’de Erol hoca hiç birini almaz çünkü biri üçüncü biri 17 inçi sence ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    Sadık on numara insan sadece o 44 numara bile sadıgı tanımlıyor ama yanlış takıma gitti sürekli hocası deyişen bir takımda ne derece etkili olur bir Şenol bir Fatih hocaya gidecekti Sadık kalbiyle hareket etti ama mantıkla gitse ilerde nerede olur ama bakın Sadık bir yıl sora Malatya’ya döner
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (5 yıl önce)
    Malatyaspora gelmiş geçmiş en vefalı futbolcu 44 numara formasıyla gönlümüzde herzaman.Allah işini gücünü rast getirsin.fenere gelince arkadaşın dediği gibi dünaya karmasını getir fener formasını giydir ümraniyede yener pendikte yener dardanelde yener çünkü fener.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Sadik kendine yazik etti yanliş zamanda malatyadan fenere gittin bu sezon daha kalman gerekiyordu.fenerin ne olacagi belli degil isler kotu giderse sende arada gumburtùye gidersin malatya sporla basarina basari katacaktin kalsaydin belkide avrupa liginde oynama sansini teptin
    0
    0
    Yanıtla
  • MERT (5 yıl önce)
    ADAM GİTTİ YETER HABER YAPMAYIN ADMİN
    0
    0
    Yanıtla
  • suat dayı (5 yıl önce)
    sadığın malatya da bi ağırlığı vardı. kalecimiz topu oyuna sürerken, topu sürekli sadığa vererek oyunu başlatıyordui defans oyuncularımızda sürekli sadığa top uzatıyordu. dolayısıyla topla oynama yüzdesi artıyordu. burası malatya değil, fenerbahçe kardeşim. volkan oyuna başlarken topu kaç defa sadığa aktardı. defanstaki arkadaşları çok sıkışıp ta mecbur kalmadıkça çocuğa topu vermediler. burası fenerbahçe ne sadıklar geldi geçti. ben haberin başlığında olduğu gibi sadığın öyle bi göz doldurduğunu da görmedim. Aslında Sadığın yapacağı en güzel şey, azına çoğuna bakmadan malatyayla sözleşmesini tekrardan yapacaktı. çünkü sadığı sadık yapan malatyaspordu. Sadığın işi zor Allah yardımcısı olsun. sadık fenerde harcanır. sadığı bizim kadar kimse sevemez. sadık en fazla yeni sezona yuvasına geri döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Zirveye oynayan takımdan git küme düşecek sondan ikinci takıma git.Bu attan inip,eşeğe binmeye benziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Bir pozisyonda yakından çekilen şutta top istemsiz dirseğine değdi ama sanki yüzüne boynuna gelmiş gibi on takla attı. Bu hali çok itici ve sevimsiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ben O hareketi şuna yordum; ‘’ Daha yeni gelmişim fenerbahçedeyim eğer benim yüzümden penaltı olursa sorun yaşayabilirim’’ düşüncesi sezdim benn..! Ama kalpleri Allah bilir. Hannoverden Malatyalı kardeşlerime selam ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    fenerbahçede 5 futbolcu varki Malatyaspor bile oynatmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Feneri.adi.var.ruhu.yok.dunyanin.en..iyi.oyuncularini.getirse.basarli.olamazlar
    0
    0
    Yanıtla