SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Bahçe'de Yıldırım Kazandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:25:20
F.Bahçe'de Yıldırım Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’nin Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu’nda Aziz Yıldırım, büyük bir oy farkıyla yeniden başkan seçildi. 

Aziz Yıldırım, bugün gerçekleşen seçimli genel kurulla birlikte 11. kez kongreye gitti ve 11. kez başkan seçildi. Fenerbahçe’de tekrar başka seçilen Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar’a karşı 4 bin oy farkı attı. Yıldırım kongre sonunda 6821 oy alırken, Aydınlar ise 2383 oy aldı. 176 oy ise geçersiz olarak kabul edildi. 

Fenerbahçe’de düzenlenen kongre sonrası 11. kez başkan seçilen Aziz Yıldırım, oylarına açıklanmasının ardından çıktığı kürsüde sert açıklamalarda bulundu. 

6821 oy ile yeniden başkan seçilen Aziz Yıldırım, sonuçların açıklanmasının ardından, şu şekilde konuştu:

"Bugün burada bir seçim kongresi yapmadık. Burada amaç 3 Temmuz'un hesaplaşmasıydı. Kulüp içinde günlük yaşayanlar ile gerçek Fenerbahçelilerin mücadelesi, Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle, gerektiğinde hapse girenlerin mücadelesiydi. Dar ağacında olsam bile son sözüm Fenerbahçe diyenlerin mücadelesiydi. Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu sene Trabzonspor'a çalışanlarla mücadeleydi. Onlar utanmadan buralara geldi. Biz hepimiz Fenerbahçe'nin neferleriyiz. Biz çocuklarımıza Fenerbahçe'yi Cumhuriyet ilkeleriyle teslim edeceğiz. Sportif anlamda her branşta şampiyon olacağız. Yarın demesinler bunlar şike yapacaklar diye. Biz bu sene tarih yazacağız. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. İyi ki tarihi yeniden yazdınız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız