SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Türkiye Kupası Kuraları Çekildi

A- A+ PAYLAŞ

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademe kura çekimi yapıldı. Malatyaspor, Elazığspor'la eşleşti. Maç 30 Ağustos günü Malatya'da oynanacak.

Ankara Swiss Otel'de gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, TFF Genel Sekreter Vekili Nusret Bağışkiter ve ilk kademede mücadele edecek takımların yetkilileri katıldı. Birinci kademedeki karşılaşmalar 30 Ağustos 2006 tarihinde tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak. Karşılaşmaların berabere bitmesi durumunda uzatma devrelerine geçilecek. Uzatma devrelerinde değişiklik olmazsa, tur atlayan tarafı penaltı atışları belirleyecek.

Çekilen kuraya göre, Fortis Türkiye Kupası'nda 1. Kademe eşleşmeleri şu şekilde oluştu:

"İstanbulspor-Zeytinburnu
Kartalspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor
Kasımpaşa-Çanakkale Dardanelspor
İnegölspor-Kocaelispor
Etimesgut Şekerspor-Gebzespor
Karşıyaka-Altay
Bucaspor-Fethiyespor
Alanyaspor-Mersin İdman Yurdu
Eskişehirspor-Uşakspor
Keçiöerengücü-Türk Telekom
Yimpaş Yozgatspor-Gençlerbirliği Oftaşspor
Kahramanmaraşspor-Mardinspor
Gaziantep Büyşükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor
Siirtspor-GASKİspor
Malatyaspor-Elazığspor
Akçaabat Sebatspor-Ünyespor
Erzincanspor-Orduspor
Samsunspor-Arsinspor".

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız