SON DAKİKA
SON DEPREMLER

F.Ü.'lü Kızlar Kaza Geçirdi

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Fırat Üniversitesi Kız Futsal (Salon Futbolu) Takımı’nı taşıyan midibüs Konya’da yağış nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 1 kız öğrenci yaşamını yitirdi, çoğunluğu öğrenci 14 kişi yaralandı.

Fırat Üniversitesi Kız Futsal Takımı’nı taşıyan 45 yaşındaki Mehmet Yavuz Erbaş yönetimindeki 23 FZ 956 plakalı midibüs, bugün saat 05.30 sıralarında Konya- İstanbul karayolunun 33’üncü kilometresinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Önce refüje çarpan midibüs ardından devrildi.

Kazada 1 kız öğrenci olay yerinde yaşamını yitirdi, çoğunluğu öğrenci toplam 14 kişi de yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Fırat Üniversitesi öğrencilerinin, Üniversitelerarası Futsal Müsabakasına katılmak için Elazığ’dan, Muğla’ya gittikleri belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Konya’da kaza geçiren Fırat Üniversitesi Kız Salon Futbol Takımı kafilesinde yer alanların isimleri belirlendi.

Kazada olay yerinde yaşamını yitiren 22 yaşındaki Zeynep Durmaz’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Otopsinin ardından cenazesi ailesine teslim edilen Durmaz’ın Tuncelili olduğu, cenazesinin ise yarın Elazığ’da defnedileceği belirtildi.

Kenteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların isimleri ise şöyle:

Şoför Mehmet Yavuz Erbaş (45), antrenör Yrd. Doç. Dr. Ercan Gür (39), Yılmaz Pekmez (44), öğrenciler Necla Belde (19), Didem Zayman (23), Kübra Özdemir (21), Cahide Altunkara( 26), İclal Şahin (20) Dilara Apak (23), Gözde Demircan (21), Tuğba Balyemez (25), Duygu Kökoğlu (22), Ceyla Taş (21), Derya Arslan (23).

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız