SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Fabrika Çalışsın Ama..'

A- A+ PAYLAŞ
 
Belediyenin Şeker Fabrıkası'na talip olmasını değerlendiren MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, fabrika alanının yeşil alan olarak korunmasını istediklerini belirtti. 
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Yıldız, "Malatya Belediyesi'nin talip olması bir anlamda doğru kabul edilebilir. Şeker fabrikası alanı Malatya'nın akciğeri olarak devam ettirilecekse, bu anlamda bir sıkıntı yoktur. Aynı zamanda orada istihdamı devam ettirecekse de bir sıkıntı yoktur. Ancak bunun dışında bir gelişme olursu sıkıntı olur. Malatya Belediyesi bunu sağlayabilecekse, biz her türlü desteği veririz. Ancak orası yeni bir yapılanmaya açılacaksa, bu da belediye eliyle yapılacaksa, o zaman özel şirketlerden bir farkı kalmamış olur. Malatya Belediyesi'nden şeker fabrikasında istihdamın sağlanmasını istiyoruz. Fabrika çalışmaya devam etsin, oradaki yeşil alan da korunsun. Malatya Belediyesi bunun için söz veriyorsa, biz her türlü desteği vermeye hazırız.Biz MHP olarak öncelikle buranın özelleştirilmeden istihdam ve üretimin devam etmesini istiyoruz. Bu olmuyorsa, buradaki istihdam ve üretim konusundaki mevcut durum Organize Sanayi Bölgesi'ne taşınmalı. Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak fabrika faaliyete geçmeden buraya karışılmamalı ve yeşil alan olduğu gibi korunmalı. İstihdam, üretim ve yeşil alandan yanayız." dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız