SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrika Endişesi

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Şeker Fabrikası'nın kapatılacağı endişesini yaşadıklarını söyleyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Cengiz Sancaktar, konuyla igili basın toplantısı düzenledi. 
 
"MAĞDUR OLACAKLAR" 
 
Partinin il binasında yaptığı toplantıda durumu değerlendiren Sancaktar,  "Sümerbank Bez Fabrikası ve TEKEL Sigara Fabrikası da özelleşti. Ama sonuç olarak kapandı. Malatya Şeker Fabrikası da özelleşince diğer fabrikalar gibi kapanacağı ortadadır. Malatya'da işsizlik arttı. Şimdi ise gündem de Malatya Şeker fabrikası var, özelleşiyor. Fabrikaları kapatmak demek işsizliğin artması demektir. Çalışanlar mağdur olacağı gibi pancar üreticileri de mağdur olacaktır"  ifadelerini kullandı. 
 
"İŞSİZLİK ARTACAK"
 
Fabrikanın özelleşmesine karşı olduklarını dile getiren Sancaktar, "Şeker Fabrikası çalışanlarına sonuna kadar teşkilat olarak destek veriyoruz. Diğer iki fabrika gibi, Şeker Fabrikası'nın da kapanacağı endişesini taşıyoruz.Malatya büyük şehir olması gerekiyor diyenler, fabrikalar kapanıp işsizlik artmasıyla Malatya nasıl büyük şehir olacak?. Buradan soruyoruz? Malatya nasıl büyük şehir olacak? Fabrikalar kapanıp işsizler çoğalarak mı? Yatırım yok ama kapatma var. Bunun adı nedir?" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız