SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrika 'İşlemeye' Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası'nda başlatılan kampanya sonrasında bugünden itibaren pancar işlenmeye başlandı.

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Bitlisli, 51. kampanya döneminde, 6 ziraat bölgesinde 163 köyden 4 bin 865 çiftçinin 310 bin ton pancarını alıp bunun 285 bin tonunu işleyerek, 36 bin ton kristal şeker üretiminin planlandığını bildirerek, 80 gün sürecek kampanya öncesinde üreticiye yaklaşık 10 milyon YTL ayni ve nakdi ödeme yapıldığını söyledi.

Şeker fabrikasında 21 Eylül 2006 tarihinden itibaren pancar alınmaya başlandığı, öncelikle Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi'nden pancarların gelmeye başladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız