SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Fabrika Törenle Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:31:41
Fabrika Törenle Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Beton Elemanları Kilit Taşı Fabrikası, düzenlenen törenle açıldı. 

Yeşiltepe Nakliyatçılar Sitesi arka kısmında açılışı gerçekleştirilen Beton Elemanları Kilit Taşı Fabrikası açılışına, Vali Vasip Şahin, Belediye başkanı Ahmet çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Müftü Hacı Yusuf Gül, AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi, Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, belediye başkan yardımcıları, bazı daire müdürleri, bazı belediye başkanları, mesleki teşekkül ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Esenlik yetkili ev çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Vali Vasip Şahin, “Malatyamız şantiye gibi. İnşallah kısa zamanda şantiyeler ortadan kalkıp, hizmetler tam olarak ortaya çıktığında kıymetini daha fazla anlayıp, güzellikleri göreceğiz” ifadelerini kullandı.

20 yıl önce Pütürge ilçe kaymakamlığı yaptığını hatırlatan vali şahin, “20 yılda Malatya çok çok mesafeler kat etti. Belki sizler, içinde yaşayanlar bu fazla fark edemiyor ama, şehirde gözle görülür birçok gelişmeler var” diyerek, Malatya’nın daha iyi noktalara gelmesi için el birliği içinde çalıştıklarını söyledi.

Vali Şahin, Esenlik’in yaygın kaliteli hizmetlerini devam ettirmesini beklediklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, yaşanabilir bir meydana getirmek için çaba gösterdiklerini dile getirip, kısa, orta ve uzun vadeli programlarla hizmetler yaptıklarını söyledi.

Esenlik’in Malatya halkının sahiplendiğini söyleyen Başkan çakır, Esenlik sadece ticari bir kuruluş değil, Malatya’nın sosyal ihtiyaçlarını da karşılayan bir kuruluş haline gelmiştir” dedi. Marketçilikten beton elemanlarına, temizlikten soğuk hava deposuna , konut üretmekten işletmeciliğe kadar birçok alanda iştigal eden Esenlik’in Beton Elemanları Kilit Taşı Fabrikası ile de belediyenin alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşıladığını aktaran Başkan çakır, şehrin değişim ve dönüşüm çalışmalarına Esenlik’in büyük katkı sunduğunu vurguladı.

Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise, belediyenin ihtiyaç hissettiği çokça kullandığı gereçleri ürettiklerini, aynı zamanda başka belediyelere de üretilenleri sattıklarını ifade edip, burasını 5 üniteli hale getirdiklerini bildirdi. Günde bin metrekare üretim yaptıklarını bildiren Boyraz, bölgenin en büyük taş fabrikası olduğunu vurguladı.

Konuşmalardan sonra Müftü Hacı Yusuf Gül’ün duası ve kurdele kesilmesinden sonra Beton Elemanları Kilit Taşı Fabrikası açılırken, yetkililer, üretim bölgesini gezip bilgi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız